Cancan ultimă oră

Ramona Olaru a rupt orice legătură cu Cătălin Cazacu, dar i-a scris de ziua lui. Ce mesaje au schimbat

Publicat: 26 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona Olaru a rupt orice legătură cu Cătălin Cazacu dar i-a scris de ziua lui. Ce mesaje au schimbat
Ramona Olaru a rupt orice legătură cu Cătălin Cazacu, dar i-a scris de ziua lui

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au format un cuplu timp de un an și jumătate, însă s-au despărțit definitiv în luna februarie a acestui an. După separare, s-a zvonit că povestea lor de dragoste s-a încheiat din cauza infidelității prezentatorului TV.

Deși s-a crezut că mai există șanse de împăcare, așa cum s-a mai întâmplat în trecut, asistenta TV a spus că nu-și dorește să-i mai ofere o șansă fostului ei iubit. Mai mult, aceasta a rupt orice legătură cu Cătălin Cazacu, însă i-a transmis un mesaj cu ocazia zilei lui de naștere.

Ramona Olaru i-a scris lui Cătălin Cazacu, de ziua lui

După ce s-a despărțit de fostul pilot de curse, Ramona Olaru a rupt legătura cu el și a preferat să-și caute liniștea. Pe 11 mai, Cătălin Cazacu a împlinit 39 de ani, iar asistenta matinalului de la Antena 1 i-a trimis un mesaj. Mai mult decât atât, Ramona Olaru spune că și-a lăsat amprenta în apartamentul fostului ei iubit, acolo unde și-a amenajat un dressing roz.

„Nu mă mai supără nimic de mult, mai ales pentru că sunt lucruri pe care le știam. Nu mă mai mișcă nimic. Eu de asta am plecat de acolo. A fost așa: A apărut? Ce bine că au aflat și oamenii ăștia!’. Am regula aceasta, într-adevăr. (n.r. să nu țină legătura cu foștii) În momentul în care am plecat din casa dânsului nu am mai răspuns la absolut nimic, niciun mesaj, nimic, e mai bine pentru liniștea mea. Însă, de curând, a fost ziua lui și am considerat că este OK să îi spun La mulți ani’.

Mi-a răspuns, mi-a zis mulțumesc’ și e foarte OK. Situația stă bine așa, niciodată mai mult. E un roz pal, într-adevăr. (dressing-ul din casa lui Cătălin Cazacu) Eu nu aș mai vrea să vorbesc foarte mult despre ce a fost, dar o să răspund acum ca să se închidă toată situația aceasta, într-un final. Da, probabil îl mai are, dar este bine venit pentru oricine o să vină acolo. De ce să mai muncească altcineva? Eu mă bucur, îmi place să fac bine oamenilor”, a spus asistenta TV, potrivit ego.ro.

Ramona Olaru spulberă zvonurile legate de împăcarea cu Cuza

Ramona Olaru și Cuza, fostul ei iubit, au dansat împreună în platoul Neatza cu Răzvan și Dani, apoi s-a zvonit că între aceștia ar exista șanse de împăcare. Totuși, asistenta TV a ținut să sublinieze că este vorba despre o colaborare strict profesională, nicidecum o a doua șansă.

„Am văzut, lumea este fiartă pe mine, probabil și din cauza energiei mele. Tocmai de asta, în ultimul timp nu am mai zis absolut nimic și nu am mai comentat pe marginea vreunui subiect, îmi consum energia și nu are rost. Important este să fiu fericită cu orice activitate pe care o fac. Într-adevăr, Cuza este colegul meu și acum, în ultimul timp a lucrat din ce în ce mai mult cu noi și în timpul săptămânii. Este normal să ai o relație bună pe platoul de filmare, sunt un om profesionist”, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Adauga un comentariu