Cancan

Se află biografia lui chef FLorin Dumitrescu pe Wikipedia? Ce boală are vedeta

Publicat: 20 mai 2022
Florin Dumitrescu in timp ce se srijina de blatul din bucatarie
Deși are o carieră impresionantă, Biografia lui chef Florin Dumitrescu nu se află pe Wikipedia

Chiar dacă Florin Dumitrescu nu se află pe Wikipedia, bărbatul și-a descoperit pasiunea pentru gătit la doar 14 ani. La vârsta adolescenței, acesta a reușit să câștige un salariu de trei ori mai mare decât cel al mamei sale. Într-un podcast, vedeta a mărturisit boala de care suferă.

Deși a terminat o școală cu profil sportiv, Florin Dumitrescu a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și de succes chefi din România.

Se află biografia lui chef FLorin Dumitrescu pe Wikipedia? 

Cu toate că are o carieră impresionantă, biografia lui chef Florin Dumitrescu nu se află pe Wikipedia. Acesta este din București și s-a născut pe data de 1 august 1987. Deși este un celebru bucătar, bărbatul a fost pasionat de sport în adolescență. Juratul de la „Chefi la cuțite” s-a axat pe polo, iar de câteva ori a ajuns campion național și internațional. În ceea ce privește studiile sale, Florin Dumitrescu a făcut o școală cu profil sportiv. Nu are studii universitare. Vedeta și-a descoperit pasiunea pentru gătit de la vârsta de 14 ani. 

A fost ajutat de tatăl său să se angajeze ca ajutor la un restaurant din București, iar peste trei ani câștiga mai mult decât mama sa. La doar 17 ani, Florin Dumitrescu lua un salariu de 2500 lei, iar mama sa lua 800 lei. Ulterior, a decis să plece în Italia pentru a se perfecționa. După cinci ani, vedeta a apărut pe micile ecrane în emisiunea „Masterchef”, alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Pe lângă cariera sa ca bucătar, bărbatul a scris și două cărți, „Gătește cu mine” și „Românește. Punct și de la capăt”. În ceea ce privește viața personală, chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima din 2014. Cei doi au împreună două fetițe. Din dragoste pentru soția sa, vedeta a creat un desert special ce l-a numit „Pomme du Sima”.

De ce boală suferă vedeta

Invitat de către George Buhnici la un podcast, Florin Dumitrescu a mărturisit că se confruntă cu o boală încă din adolescență. Acesta a descoperit că suferă de gastrită de la 16 ani. Din cauză faptului că că nu avea timp să mănânce și gătea continuu, stomacul vedetei era păcălit de către miros. În cele din urmă, vedeta a ajuns la medic. După patru ani,  vedeta a descoperit mâncarea și a mărturisit că a luat în greutate destul de mult. Mai mult de atât, Florin Dumitrescu a precizat că dacă și-ar putea da un sfat la 20 ani, acela ar fi să mănânce mai puțin.

„La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita. În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă. Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: Mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat.”, a declarat Florin Dumitrescu.

În cadrul podcast-ului, vedeta a mai spus că de mic i-au plăcut legumele. Cu toate că nu înțelege mișcarea vegană sau vegetariană pentru că i se pare absurdă, acesta a precizat că are perioade în care nu consumă carne deloc.

Deși are o carieră impresionantă, Biografia lui chef Florin Dumitrescu nu se află pe Wikipedia. O vedetă ce se află pe site este Denise Rifai.
Adauga un comentariu