Cancan

Sorina Guță le-a dezvăluit fanilor ce boală are: „M-au pus la perfuzii, la reanimare”

Publicat: 06 iun. 2022
Sorina Guță boală
Sorina Guță le-a devăluit fanilor de ce afecțiune suferă de fapt, ea neavând nevoie de transplant de rinichi

În urmă cu câteva zile au apărut în presă informații despre Sorina Guță, care ar suferi de o boală gravă, starea ei fiind complicată. Astfel, colegul de breaslă Tzancă Uraganul susținea că artista are nevoie de un transplant de rinichi. În plus, fosta soție a lui Nicolae Guță se confruntă și cu mari probleme financiare, ea plângându-se de starea degradată a casei în care locuiește. Și totuși, care este adevărul despre afecțiunea manelistei și care este starea sa de sănătate?

Sorina a fost una dintre marile iubiri ale lui Nicolae Guță. Cei doi formau un cuplu celebru atât pe scenă și la evenimente, cât și în viața reală. Sorina avea 30 de ani când l-a cunoscut pe Nicolae Guță și a format un cuplu cu manelistul vreme de 7 ani, până când cântăreața a pus stop geloziilor. În 2005, cuplul Guță-Sorina s-a destrămat, iar manelistul a trecut prin focurile despărțiri și ale durerii.

Nicolae Guță ar fi suferit foarte mult, mai ales că înainte de despărțire o ceruse de soție în direct, la o televiziune. Astfel, după o despărțire cu scandal, cei doi au luat-o pe drumuri separate. Din câte se pare, pentru Sorina Guță viața nu a fost așa de darnică, după cum i-a surâs norocul lui Nicolae.

Sorina Guță le-a dezvăluit fanilor ce boală are

Veștile că starea ei de sănătate nu este una tocmai bună și că s-ar „zbate între viață și moarte” au început să circule în urmă cu o săptămână. Atunci, Tzancă Uraganu a făcut publică pe rețelele de socializare o imagine cu ea și cu masca de oxigen pe față. Totodată, artistul le-a cerut internauților să o ajute pe interpretă cu bani pentru a se face bine.

Acum, Sorina Guță a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate. Ce se întâmplă, de fapt, cu aceasta. Se pare că problemele ei de sănătate au început după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 și a ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii au internat-o pe secția de reanimare.

„Nu am cerut milă de la nimeni toată viața mea, numai de la Iisus Hristos. Chiar dacă am căzut de la credință, nu mi-am pierdut-o. Domnul Iisus știe unde sunt banii pe care i-am câștigat. Timp de cinci ani, eu am ținut-o pe mama prin spitale. Nu am strâns bani, nu mi-am făcut palate și hoteluri. Am făcut mulți bani la viața mea, eu am ținut cumnați, nepoți, mamă și surori. Poate m-am dus la cântat cu papuci rupți, dar nepoții mei erau îmbrăcați și hrăniți. Nu au dus lipsă de nimic…

Colegul meu, Tzancă, a vrut să facă un bine. M-a sunat, i-am zis că nu mai pot face cântări, că sunt bolnavă. S-a necăjit, a spus «Sora mea, de ce nu ai spus? Te ajutăm noi». El a pus pe Facebook, că așa a înțeles, era la o nuntă, a spus că e transplant de rinichi, la televiziune au spus că mă zbat între viață și moarte. Problema este în felul următor, nu vreau să mă justific la nimeni. Nu mai pot să cânt… Am ajuns în Germania acum câteva luni și am cântat, una peste altă, am luat boala corona. Când am ajuns în spital, m-au pus la perfuzii, la reanimare”, a explicat Sorina Guță în timpul unui live pe TikTok.

De ce s-a despărțit Sorina de Nicolae Guță

La începutul anilor 2000, Sorina și Nicolae Guță rupeau topurile și făceau sume colosale de la evenimente, acolo unde cântau pe bani frumoși. Mult timp ei au colaborat și erau recunoscuți ca fiind cei mai buni, însă timpul nu a fost de partea lor de fiecare dată. Și aceasta mai cu seamă că manelistul era foarte gelos, iar relația lor nu a rezistat prea mulți ani.

Sorina avea 30 de ani când l-a cunoscut pe Nicolae Guță și a format un cuplu cu manelistul vreme de 7 ani, până când cântăreața a pus stop geloziilor. În anul 2005, cuplul Guță-Sorina s-a destrămat, iar manelistul a trecut prin focurile despărțiri și ale durerii. Acesta ar fi suferit foarte mult, mai ales că la scurt timp înainte ca femeia să pună capăt relației, acesta a cerut-o de soție în direct, la o televiziune.
Adauga un comentariu