Cancan ultimă oră

Soția lui Ludovic Orban este psiholog, psihopedagog și directoare de grădiniță

Publicat: 15 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soția lui Ludovic Orban este psiholog psihopedagog și directoare de grădiniță

Ludovic Orban ar putea fi următorul premier al României, după ce moțiunea de cenzură a trecut în Parlament cu 238 de voturi pentru și 4 voturi împotrivă. Liderul PNL face politică de peste 20 de ani. Cum era de așteptat, poporul vrea să afle cine este soția lui Orban și cu ce se ocupă. Mihaela nu s-a implicat până acum în politică, preferând să fie discretă și să nu se afișeze des în prezența liberalului.

Soția lui Ludovic Orban este psiholog, psihopedagog și directoare de grădiniță

Mihaela Orban nu a apărut foarte des în public în prețența soțului ei. Femeia este psiholog, psihopedagog și directoarea unei grădinițe private din București. În plus, soția lui Ludovic Orban este consilier la o fundație care se ocupă cu educarea copiilor și a tinerilor. Mihaela și Ludovic Orban au împreună un copil.

Ludovic Orban este tot mai aproape să fie numit în funcția de premier al României, după ce moțiunea de cenzură a fost votată în Parlament.

„Orice declarație legată de ceea ce se va întâmpla de acum înainte o vom face după reuniunea BPN. Se știe foarte bine că în cazul în care vom fi chemați să formăm Guvernul, persoana desemnată să fie premier sunt eu, Ludovic Orban”, a declarat liderul PNL.

Potrivit declarației de avere Ludovic Orban deține un apartament în București, o casă în Dobroiești și un autoturism Volkswagen Passat.  În urmă cu 4 ani, Orban câștiga 59.068 de lei anual pentru funcția de deputat. Soția lui, Mihaela, câștiga 30.070 de lei pentru funcția de director la Asociația Miruna. Liderul PNL nu deține bijuterii sau obiecte de artă, în schimb are mai multe sume de bani în diferite conturi.

Adauga un comentariu