Cancan

Ștefania rupe tăcerea după ce s-a spus că s-a despărțit de Speak. De ce nu mai poartă inelul de logodnă

Publicat: 13 ian. 2021
Ștefania despărțire Speak
Ștefania a dezmințit faptul că s-ar fi despărțit de viitorul ei soț, Speak

Cântăreața Ștefania a acceptat să vorbească despre așa-zisa despărțire de Speak, iar interviul este unul emoționant. Avându-l alături pe viitorul ei soț, artista a dezvăluit și motivul pentru care a decis să nu mai poarte o perioadă inelul de logodnă.

Ștefania, dezvăluiri după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Speak

Cristina Ștefania Codreanu, așa cum se numește în buletin cântăreața, a fost cerută de soție de Speak pe 11 decembrie 2019, într-una dintre zilele de competiție de la „Asia Express”. Deși ei și-au ales nașii și știu cum își doresc să arate ziua nunții lor, recent s-a zvonit că nu ar mai fi împreună.

Un detaliu invocat a fost că artista nu mai poartă inelul de logodnă. În timpul mărturisirilor făcute recent, ea a explicat că a renunțat să își mai țină superba bijuterie pe deget, deoarece nu își dorește să piardă pietrele prețioase, așa cum i s-a întâmplat până acum cu două dintre ele.

„Am citit și noi acele titluri (…). Nu port inelul pentru că nu vreau să păţească nimic. S-a întâmplat să-mi cadă o piatră, am pus-o şi a căzut alta şi nu era ok. Prefer să îl port doar la ocazii speciale, în rest, e acolo. Deci nu, nu ne-am despărţit”, a declarat viitoarea soția a lui Speak în cadrul matinalului de la Antena Stars.

Ce spune Speak despre viitorii nași

Ștefania și Speak nu au ales o dată pentru nuntă, însă au subliniat că vor ca evenimentul să aibă loc după ce se va încheia pandemia, când va fi totul în siguranță.

„Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a declarat Speak.

Comentarii
Adauga un comentariu