Cancan ultimă oră

Ți se rupe sufletul! Care au fost primele cuvinte rostite de Dana Roba, după ce s-a trezit din comă

Publicat: 13 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ți se rupe sufletul Care au fost primele cuvinte rostite de Dana Roba după ce s-a trezit din comă
Care au fost primele cuvinte rostite de Dana Roba, după ce s-a trezit din comă

Marți, 13 iulie, fosta iubită a lui Nicolae Guță s-a trezit din comă, însă medicii sunt în continuarea rezervați în privința stării ei de sănătate. Care au fost primele cuvinte pe care le-a rostit atunci când a conștientizat că se află pe un pat de spital.

După ce s-a trezit din comă, Dana Roba nu își amintește exact ceea ce s-a întâmplat, mai ales că medicii fac toate eforturile ca ea să fie ținută sub efectul calmantelor, deoarece orice emoție puternică pe care ar putea să o simtă i-ar putea fi fatală.

Care au fost primele cuvinte rostite de Dana Roba

Apropiații Danei Roba care au mers să o viziteze au transmis că face progrese, cu toate că este în stare gravă. Se pare că primul lucru pe care l-a spus a fost să se întrebe de ce s-a întâmplat asta.

„A făcut progrese, este conștientă și vorbește. Prima dată ne-a întrebat `De ce s-a întâmplat asta?`. Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâini. Este ținută sub observație medicală pentru că se află, în continuare, în stare critică” Fetele apropiate au mers la ea să o viziteze, dar, din păcate, mai rău îi făceau. Ea nu are voie să se streseze, să încerce să facă efort să-și amintească ceva. Momentan are nevoie de liniște, trebuie să treacă cele 12 zile critice. Vom vedea ulterior ce ne va spune medicul. Ni s-a spus să nu ne bucurăm prea mult pentru că este riscant fiecare pas. Va trebui să-i fie scos tubul de drenaj și atunci vom vedea ce se va întâmpla”, au spus apropiații.

Nicolae Guță, prima reacție după ce a aflat că Dana Roba a fost bătută de propriul soț

De asemenea, după aflarea veștii, Nicolae Guță a transmis și un mesaj, deoarece cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în urmă cu câțiva ani. Cu toate că au i au decis să meargă pe drumuri diferite, cântărețul nu nu a rămas indiferent la cele întâmplate și a comentat situația.

„Sincer, îmi pare rău. Dacă s-a ajuns la agresiune fizică nu este bine! Mai ales dacă au copii, Doamne ferește! Sunt cei mai afectați. Și ei sunt într-un fel, dar mai ales celor mici nu le este ușor. Nu este bine să îți pară bine de răul nimănui. Probabil că sunt puncte de vedere diferite, orgolii, sau fiecare are părerile lui și s-a ajuns unde s-a ajuns ”, a declarat Nicolae Guță, potrivit Spynews.ro.

Adauga un comentariu