Info Turism

Vacanţele pe litoralul românesc pentru vara 2021 s-au ieftinit cu până la 60%

Publicat: 17 nov. 2020
turist pe plaja in Romania
Vacanţele pe litoralul românesc pentru vara 2021 s-au ieftinit cu până la 60% deoarece la pachetele Early Booking se calculează şi reducerile de Black Friday

Cel mai mare turoperator pe segmentul vacantelor la Marea Neagră anunţă că în această perioadă vacanţele pe litoralul românesc pentru vara 2021 s-au ieftinit cu până la 60% deoarece la pachetele Early Booking se calculează şi reducerile de Black Friday. Spre exemplu, cel mai ieftin pachet care poate fi achiziţionat prin oferta Black Friday costă 239 lei pentru cinci nopţi de cazare/două persoane, într-un hotel de două stele din Eforie Nord.

Vacanţele pe litoralul românesc pentru vara 2021 s-au ieftinit cu până la 60%

Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe segmentul vacantelor la Marea Neagră, a anunţat că vacanţele pe litoral pentru vara 2021 se vând în această perioadă cu discounturi de până la 60%, cele mai mari din an, pentru că la pachetele Early Booking se calculează şi reducerile de Black Friday. Prin programul „Înscrieri Timpurii 2021”, discountul acordat de turoperator se adăugă reducerilor care există, deja, în această perioadă. Spre exemplu, cel mai ieftin pachet care poate fi achiziţionat prin oferta Black Friday costă 239 lei pentru cinci nopţi de cazare/două persoane, într-un hotel de două stele din Eforie Nord.

„Aşteptarea noastră este că, în ciuda contextului dificil şi a incertitudinii din acest moment, turiştii să-şi menţină interesul crescut pentru achiziţionarea vacantelor în perioada de Black Friday. Acest lucru se datorează atât reducerilor foarte mari, de până la 60%, cât şi faptului că în acest an turiştii pot opta pentru anulare gratuită cu asigurarea storno cu acoperire a riscului generat de pandemia de Covid-19”, afirma Ionuţ Nedea, directorul general Litoralulromanesc.ro.

Potrivit operatorului, la un hotel de trei stele, tot din Eforie Nord, turiştii pot rezerva o cameră cu 365 de lei/sejur de 5 nopţi, doar cazare. Cinci nopţi de cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele din Mamaia costă 850 de lei pentru două persoane. Turiştii care vor să stea la cinci stele în sezonul estival 2021 şi să rezerve un pachet cu demipensiune la un hotel din Mamaia Nord vor plăti în campania de Black Friday 355 de euro/cameră.

Ofertele de Black Friday de pe www.litoralulromanesc.ro sunt în aproximativ 120 de hoteluri din portofoliul turoperatorului roman.

Mai multe agenţii de turism oferă reduceri de Black Friday

Platforma de rezervări hoteliere Travelminit.ro a anunţat din 12 noiembrie reduceri de până la 49% la vacanţele în România, cu ocazia Black Friday 2020, pe https://promoţii.travelminit.ro/, la pachete personalizate ce includ între 2 şi 3 nopţi de cazare.

De asemenea, Black Friday-ul la pachetele turistice interne va continua toată săptămâna cu pachete de vacanţe reduse la diferite hoteluri şi pensiuni din România, cu mese incluse şi alte activităţi disponibile în cadrul hotelului respectiv: SPA, activităţi în natură şi multe altele. Vacanţele reduse pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă.

Astfel, romanii pot alege pachete de vacanţă din numeroase zone ale României. Spre exemplu, pentru o vacanţă de două nopţi pentru două persoane în staţiunea Praid cu servicii de wellness, turiştii beneficiază de un discount de 49% şi vor achita doar 300 lei pentru două persoane.

O vacanţă similară cu servicii de SPA nordic şi demipensiune, costă doar 590 lei pentru două persoane, cu un discount de 38% faţă de preţul original. De asemenea, un pachet de vacanţă în Suceviţa costă 285 lei, în Timişoara 396 lei, iar în Braşov şi Băile Felix ofertele pornesc de la 440 lei pentru două persoane.

Vacanţele exotice, mai sigure în contextul pandemiei de coronavirus

Pandemia a crescut interesul romanilor şi pentru destinaţiile exotice, considerate mai sigure în această perioadă. Dacă cele mai căutate destinaţii din ultimele luni au fost Turcia, Grecia, Portugalia şi Egipt, pentru Sărbătorile de iarnă în topul preferinţelor urca Maldive, potrivit solicitărilor primite de agenţii.

Pentru a sprijini relansarea turismului, agenţia Karpaten Turism, a lansat în premieră charterul Bucuresti-Maldive cu ocazia primei ediţii a târgului de turism online. Zborul va fi operat de către GullivAir, companie specializată în chartere pe destinaţii exotice, cu un avion de tip Airbus A-330.

Târgul de turism online (12 -16 noiembrie) a adus super oferte pentru iubitorii de călătorii şi posibilitatea rambursării integrale în cazul anularii călătoriei în contextul restricţiilor impuse de pandemie.

„Luna noiembrie a fost mereu destinată celui mai mare târg de turism din Capitală, acolo unde ne bucurăm să ne întâlnim cu toţi turiştii pasionaţi. Anul acesta nu vrem să lăsăm pandemia să strice nimănui planurile de vacanţă, astfel încât ne-am mutat online. Am pregătit oferte cu reduceri de până la 75%, atât pentru Crăciun şi Revelion, cât şi pentru vacanţele din 2021, care vor fi disponibile online timp de 4 zile, pe o platformă special creată cu ocazia acestui eveniment. Produsul vedeta al târgului este charterul către Maldive, în perioada Revelionului şi prima săptămână din ianuarie. Romanii pot zbura în siguranţă, fără escală, la preţuri pornind de la 1.199 de euro de persoană”, spune Alexandru Mărginean, Manager General Karpaten Turism – Divizia Turism Extern.

Adauga un comentariu