Actualitate

De groaza! Imagini infricosatoare surprinse in vila bantuita din Iasi: „Sunt puteri malefice” – FOTO

Publicat: 16 apr. 2015
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Momentele inspaimantatoare au fost surprinse in vila din Podul de Fier, acolo unde o familie de ieseni a trait cativa ani groaznici pana a decis definitiv sa se mute din casa considerata a fi bantuita de spirite @ Convins ca acolo se intampla lucruri paranormale, un barbat din Iasi a reusit sa surprinda in poze forma bizara a unui batran in interiorul casei, dar si imaginea a doua cranii umane @  Se pare ca imobilul a fost ridicat pe acelasi loc unde, in urma cu aproape un secol, era amenajata o morga @ „Sunt forte malefice, daca acea familie nu pleca din casa, cine stie ce se mai putea intampla”

Un barbat din Iasi a reusit sa surprinda cateva imagini infricosatoare la vila alba de pe strada Brandusa, cladire considerata de mai multi ani a fi bantuita de spirite. Pana in urma cu doi ani, acolo a locuit o familie cu copii minori, acestia trecand prin clipe groaznice, de la gasirea unor oseminte umane si animale, pana la zgomote puternice venite din pereti si vedenii stranii cu schelete de animale si de oameni. Dupa experientele infricosatoare, familia Popescu a decis sa se mute din aceasta casa pentru totdeauna, cea mai afectata fiind Maria, mama copiilor, cea despre care multi au spus ca nu este intreaga la minte.

„Am urmarit cazul in mass-media si am vazut ca lumea nu o credea pe aceasta doamna care a fost afectata si traumatizata de cele intamplate in casa. Vreau sa va spun ca doamna Popescu nu este deloc nebuna pentru ca acolo intr-adevar se intampla lucruri iesite din comun. Eu am aceasta latura sa pot vedea lucrurile si in alte moduri fata de cum obisnuiesc oamenii sa priveasca si sa inteleaga. Privesc foarte mult din punct de vedere emotional, iar intr-o zi m-am decis sa merg la casa respectiva. Am facut cateva poze inspre ferestrele din fata. In una dintre ele se observa trupul unui barbat inalt cu barba care se uita pe geam. La cealalta intrare se vad doua capete de om, unul cu ochii inchisi si cu gura mutilata ca a unui schelet, iar celalalt pare a fi un craniu de copil, mai mic”, spune ieseanul Petru Birjovianu.

„Sunt forte malefice in aceasta casa”

Barbatul in varsta de 36 de ani a avut mai multe experiente in ceea ce priveste fortele paranormale din acea vila alba din Iasi. Acesta povesteste ca, in urma cu multi ani, pe terenul respectiv era amenajata o morga, iar asta ar putea fi una dintre explicatiile fenomenelor ciudate care se intampla acolo. „Cand am fost la casa, la un moment dat a trecut prin spatele meu ceva ca o umbra neagra zburatoare. Am incercat sa vad cu mintea in interior, iar la un moment dat a aparut o doamna cu parul lung, cu rochie neagra si lunga, care trecea dintr-un perete in altul. Am aflat ca pe acest teren, acum aproape o suta de ani, era o morga. Se poate ca aceasta sa fie explicatia pentru ce se intampla”, mai povesteste Petru Birjovianu.

Citeste si: Vila din Iasi – poarta spre taramul mortilor – FOTO, VIDEO

Ieseanul spune ca nu s-a cunoscut niciodata cu proprietarii imobilului, insa mediatizarea cazului si mai ales desconsiderarea celor spuse de proprietara casei l-a facut pe Petru Birjovianu sa caute mai adanc adevarul. „Am vrut sa arat ca doamna Popescu nu este nebuna asa cum spune lumea si ca acolo se intampla ceva. Nu i-am cunoscut niciodata pe proprietari, iar prin acest intermediu le solicit sa ma lase sa intru in casa si sa observ mai de aproape. Doamna poate sa ia toate lucrurile de valoare din interior, nu urmaresc nimic rau, ci doar sa ajut pentru ca am aceasta putere de a vedea lucrurile si in alte moduri. Vreau sa intru acolo si sa surprind imaginile cu aceste forte care pot fi malefice. Familia Popescu a facut bine ca s-a mutat pentru ca se putea intampla ceva mult mai rau”, spune ieseanul.

Craniile, oasele si figurile din vila bantuita

Aici nu a mai calcat de mult timp o fiinta vie, iar asta face ca imaginea casei sa fie cat se poate de bizara. In vila alba a locuit, pana acum cateva luni, o familie de ieseni. Povestea lor pare desprinsa din cele mai infricosatoare filme de groaza, asta desi cei doi soti impreuna cu fata si nepotelul lor au locuit aici foarte putin timp. A inceput la sfarsitul anului 2009, atunci cand au ales sa se mute in casa pe care acum vor sa o stearga din memorie. Seria neagra a intamplarilor bizare a inceput inainte ca familia sa se mute definitiv acolo.

„Am instalat un sistem de alarma conectat la o societate de paza. Dupa numai cateva zile am fost sunata de echipa de interventii ca au detectat miscare in casa. Ne-am dus si am descuiat, dar in interior nu era nimeni. Nu am dat importanta acestui incident. Dupa doua zile, alarma s-a pornit din nou (…). Apoi, dupa ce ne-am mutat se auzeau zgomote. Spuneam fetei sa dea mai tare televizorul, dar zgomotele din pereti se amplificau. Parca doreau sa ne spuna sa nu mai facem galagie. Fata mea a lasat casa si a plecat. O data am vazut un cap de om care radea la mine de dupa bar. Mi s-au taiat picioarele de frica”, a povestit Maria, proprietara casei. Familia ingrozita a cautat si ajutorul invatatilor oameni ai Bisericii. Ei le-au spus sa citeasca o serie de rugaciuni, iar dupa noua zile, semnul asteptat va aparea in fata lor. Dupa acele noua zile, pe pivnita a aparut o pata mare de apa. Familia a chemat un instalator sa vada despre ce este vorba, dar cand muncitorul a ajuns in casa, apa a disparut! „I-am spus omului sa sparga, fie ce-o fi, chiar daca acolo era uscat. Erau doua plansee de beton, dar intre ele era pamant. A gasit o gramada de oase si am sunat la 112”, a mai povestit femeia. Apoi, la etaj, sub parchet au mai fost gasite un craniu de pisica, cateva oase si doua oua.

Adauga un comentariu