Local

Grav accident rutier provocat de sotia unui cunoscut afacerist iesean

Publicat: 05 nov. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Grav accident rutier provocat de sotia unui cunoscut afacerist iesean
1

@ Femeia, in varsta de 31 de ani, se afla la volanul bolidului de lux in momentul in care a lovit frontal un alt autoturism @ Masina care circula regulamentar a ricosat intr-un microbuz, iar soferul a fost ranit @ Sotia cunoscutului om de afaceri s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa

Carambol cu trei autoturisme implicate si o persoana ranita, ieri dimineata, in jurul orei 11.00, pe strada Silvestru. Accidentul rutier a fost produs de la Raluca Fiterman, director executiv al Spitalului privat Arcadia, de pe strada Cicoarei, sotia miliardarului Dan Fiterman. Aceasta se afla la volanul bolidului sau de lux, Porsche Cayenne, in momentul in care a iesit de pe o strada laterala fara sa opreasca sau sa acorde prioritate. Femeia, in varsta de 31 de ani, a intrat in coliziune frontala cu un autoturism marca Toyota, care circula regulamentar. Impactul a fost atat de violent, incat autoturismul Toyota a fost proiectat pe contrasens si a lovit un microbuz de transport marfa.

„Conducatoarea autoturismului Porsche nu a oprit si nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Toyota, care circula regulamentar. Acesta din urma a fost proiectat intr-un alt autoturism. In urma impactului, a rezultat ranirea soferului autoturismului Toyota, Constantin N., in varsta de 31 de ani”, a declarat subinspector Alexandru Chelaru, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. Victima a primit ingrijiri de specialitate la fata locului, dupa care a fost transportata la Spitalul Sf. Spiridon pentru investigatii amanuntite si tratament. Toti cei trei conducatori auto au fost testati alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Raluca Fiterman s-a ales cu dosar penal de vatamare corporala din culpa si a ramas fara permis de conducere.

Click aici pentru a vedea mai multe imagini.

Adauga un comentariu