Actualitate

Vedeta și-a uimit fanii! Loredana Groza, în colanți și top transparent! – FOTO

Publicat: 17 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vedeta și-a uimit fanii Loredana Groza în colanți și top transparent - FOTO
Loredana Groza s-a fotografiat în colanți și top transparent

Loredana Groza și-a uimit recent fanii din mediul online cu un pictorial provocator. Loredana Groza s-a fotografiat în colanți și top transparent, dar cu un tricou grena transparent legat în zona bustului, pentru a lăsa la vedere abdomenul bine tonifiat.

Loredana Groza, în colanți și top transparent!

Loredana Groza, în vârstă de 53 de ani, surprinde cu fiecare apariție, iar în cea mai recentă postare s-a prezentat într-o ipostază ce nu putea fi trecută cu vederea. Perfect machiată și coafată, s-a fotografiat într-o pereche de colanți negri și cu un tricou grena transparent legat în zona bustului, pentru a lăsa la vedere abdomenul bine tonifiat. Artista a trecut în descrierea pozelor un citat din „Dirty Dancing”.

„Nobody puts Baby in a corner!”, a scris Loredana

Internauții au apreciat pozele artistei, iar reacțiile lor cu privire la felul în care a ales să se fotografieze au fost împărțite. Deși ea a spus în nenumărate rânduri că nu are operații estetice, unele persoane încă o mai acuză de acest lucru.

„E trucaj!” / „După atâtea operații estetice…” / „Cine îți face pozele astea și cu cât îl plătești?” „Super, Lori!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Loredana Groza are un regim strict de viață

Cântăreața nu își arată vârsta și este într-o formă fizică de zile mari. Loredana are grijă la alimentație, consumă carne slabă, fructe în loc de desert și multe salate. În plus, își începe ziua cu un pahar cu apă călduță.

„Dimineața, beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte. De dimineață am mâncat un iaurt și am pus niște semințe de in. Vă recomand și vouă, e foarte sățios”, a spus Loredana.

Despre operațiile estetice, artista a spus mereu că nu și-a făcut așa ceva. Artista susține că stilul ei de viață, dar și moștenirea genetică o ajută să arate impecabil.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor. Admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme. Sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow”, a precizat artista.

Legat de intervențiile estetice, artista preciza că pune accentul pe sănătatea pielii și are multe principii sănătoase de viață, considerând că nicio operație estetică nu poate contribui la frumusețea naturală a pielii. Loredana chiar recomandă tuturor să nu „arunce banii pe geam” pentru operații estetice și recomandă disciplina.

„Când ești tot timpul plecat, pe drumuri, trebuie să ai un regim extrem de disciplinat de viață. Altfel nu ai avea energia să cânți două ore, să îți faci încălzirea, și fizică, dar și vocală. Trebuie să își drămăluești foarte bine timpul, somnul, bineînțeles că mâncatul este esențial, pentru că el îți dă energia pe care trebuie să o consumi, și în același timp să nu te încarci prea tare. Mâncăm mai puțin și avem mai multă energie. Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten”, a mai spus Loredana, care acum a pozat în colanți și top transparent.

Adauga un comentariu