Cancan

A pozat Elena Udrea nud? Fostul ministru a avut o relație cu Ilie Stan

Publicat: 20 iul. 2022
Elena Udrea vorbind la telefon pe strada
Elena Udrea nu a pozat nud, dar a fost surprinsă în numeroase pictoriale provocatoare

Elena Udrea este cunoscută pentru pictoriale incendiare pe care le-a făcut în tinerețe, însă nu a pozat nud. Aceasta a fost o apariție controversată, fiind mereu surprinsă cu sacou și tocuri cui. 

Cu toate că s-a zvonit că ar fi avut o relație cu Ilie Stan, bărbatul a negat. Antrenorul a precizat că cei doi se cunosc și o admiră, însă nu a existat nimic mai mult între ei.

A pozat Elena Udrea nud? Fostul ministru a slăbit 10 kilograme în închisoare

Elena Udrea a fost mereu remarcată pentru frumusețea ei. Mai mult de atât, aceasta a avut o mare evoluție în politică, ajungând să candideze chiar la președinție. Numele de „blonda fatală” a politicii românești a venit de la faptul că imaginile din presă erau mereu bine alese pentru ai pune în evidență formele voluptoase. Elena Udrea fost lansată în politică către de Traian Băsescu. Bărbatul o lua cu el peste tot, fiind încântat de prestațiile sale. Fiind de o frumusețe răpitoare, acesteia i s-a propus să pozeze în numeroase pictoriale sexy. Aceasta le-a acceptat pe toate, însă imaginile cu ea nu au fost privite cu ochi buni. Totuși, Elena Udrea nu a pozat nud.

La momentul actual, „blonda fatală” se află după gratii și se pare că a slăbit 10 kilograme. Aceasta refuză să mănânce de dorul fetiței sale pe care nu o poate vedea. Se pare că fostul ministru nu dorește să își vadă fiica deoarece nu vrea ca cea mică să afle că e pușcărie. Mai mult de atât, liderul Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor a declarat că Elena Udrea nu a slăbit și nu sunt probleme majore în acest sens. 

„Pe scurt, nu există probleme majore de genul că ar fi slăbit 10 sau 11 kilograme. Povestea asta că «sunt plecat la muncă în Italia când, de fapt, eu sunt în altă parte » e una care circulă în pușcăriile noastre. Ți-e rușine să te afli la pușcărie și, atunci, preferi să inventezi o scuză. Dar când ai făcut ce ai făcut și pentru fapta ta ai ajuns la închisoare, tot la muncă în Italia ai fost?”, a precizat liderul Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor. 

„Blonda fatală” a avut o relație cu Ilie Stan 

Elena Udrea a fost lansată în politică de către Traian Băsescu. Fiind o apariție controversată s-a speculat deseori faptul că relația lor este mult prea apropiată. Aceasta era mereu surprinsă în sacou și tocuri cui, atragând privirea tuturor la evenimentele la care era prezentă. Ulterior, s-a zvonit faptul că Elena Udrea ar fi avut o relație amoroasă cu Ilie Stan. Totuși, antrenorul a negat acest lucru, însă a recunoscut faptul că cei doi se cunoșteau. În urmă cu 11 ani, Corneliu Vadim Tudor declara faptul că fostul ministru s-a îndrăgostit de fotbalist în anii 80-90. Ilie Stan a ținut să clarifice lucrurile și a precizat că au luat masa împreună, însă relația lor nu era una amoroasă. 

„Am cunoscut-o la București, fiind buzoieni. Nu aveam cum să avem o relație la Buzău, pentru că amândoi eram la București. Ne-am cunoscut, dar n-au fost chestiuni amoroase. Nu era cunoscută pe vremea aia, dar ați văzut cum arăta! Vedeți cum arată și acum…Am luat masa împreună la Minerva, la Chinezesc. Probabil că Vadim m-a văzut la masă și știți cum era. Am plătit amândoi. Ea era la facultate în București, eu jucam la Steaua. Locuiam amândoi în Drumul Taberei”, a declarat Ilie Stan.

La momentul actual, fostul om politic este într-o relație cu Adrian Alexandrov. Cei doi au împreună o fetiță și se pare că sunt enorm de îndrăgostiți. Ba mai mult, bărbatul îi este alături chiar și în aceste momente dificile.

Multă lume s-a întrebat dacă Elena Udrea a pozat nud, din cauza prezenței sale controversate. Cu toate că a apărut în multiple pictoriale sexy, aceasta nu a apărut goală în revista destinată bărbaților. 
Adauga un comentariu