Local

Accident rutier în localitatea ieşeană Tomeşti. Trei autoturisme au intrat în coliziune – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

Publicat: 14 apr. 2021
Accident rutier în Tomești

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier în Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că trei autoturisme au intrat în coliziune în localitatea ieşeană Tomeşti.

Autoturismul marca Renault Megane nu a păstrat distanţa regulamentară între autoturisme şi a intrat în coliziune cu autoutilitara Volkswagen.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj medical SMURD şi poliţiştii.

UPDATE: Autoturismul Dacia Sandero a ieşit de la Colect Metal. A vrut să facă stânga spre Tomeşti. Dinspre Tomeşti venea autoturismului Renault Megane. A încercat să-l evite, însă fără succes şi a intrat în spatele Volkswagenului care făcea dreaptă spre Colect Metal.

Alcoolemia şoferului care conducea Renaultul este de 0.06 mg/l alcool pur în aerul expirat. O victimă a fost preluată de echipajul medical.

Comentarii
  • Șoferul român are explozie. La integrarea în trafic pupă din ochi icoana după care-i strânge puternic pe măsură de presează accelerația timid.

  • toti carutasii cu trotinete frantuzesti si volsvagin fac accidente toata ziua si incurca traficul din urbea iubita… deocamdata bmw urile au fost ferite de acesti ghertoi

  • Oricum nu semnalizez niciodată orice ar fi.
    Aripa e mâncată de rugină, nici pragurile nu mai sunt, turbina e jale, dar de când m-am mutat la garsonieră nu mai am niciun stress.

Adauga un comentariu