Cancan ultimă oră

Adriana Trandafir, accidentare gravă la ”Asia Express”: „Am zis că e gata”

Publicat: 13 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adriana Trandafir accidentare gravă la Asia Express Am zis că e gata
Maria Speranța si Adriana Trandafir

Cursa pentru ultima șansă scoate toată dorința de câștig și toată adrenalina din concurenții de la ”Asia Express”, astfel că unii ajung chiar să își pună viața în pericol. De data aceasta, cea care s-a accidentat foarte tare a fost Adriana Trandafir. Pe ”Drumul Împăraților”, actrița a căzut pe scări și s-a lovit la coloană.

În ”Asia Express” nimic nu lipsește, de la certuri, la accidentări și până la momentele emoționante care transformă show-ul în totalitate, totul este posibil, căci totul este real.

Și pentru că este cât se poate de real, în ediția de miercuri seara, în cursa pentru ultima șansă, în care au intrat soții Natanticu, Adriana Trandafir și fiica sa, dar și Shift cu Connect-R, telespectatorii au luat parte la un moment… dureros și la propriu și la figurat.

Adriana Trandafir s-a lovit la coloană, pe Drumul Împăraților

Cea care a simțit pe pielea ei că adrenalina și dorința de a câștiga uneori te pot pune la pământ a fost Adriana Trandafir, care, în drumul spre Irina Fodor, în timp ce căra un miel în spate, a căzut pe scări, lovindu-se puternic în zona coloanei vertebrale.

”Am zis că e gata, lăsăm mielul aici și gata. Dar nu, după câteva trepte, Vasile s-a enervat și am alunecat și era cât pe ce, cu mielul în cârcă, să-mi rup coloana. Cred că avea vreo 20 de kilograme, dar am îndurat și am mers mai departe”, a spus Adriana Trandafir la ”Asia Exprss”.

În urma incidentului pe care mama sa l-a suferit, Maria Speranța a avut un mare șoc, căci îngrijorată pentru starea de sănătate a celei care i-a dat viață, pentru o clipă a crezut că incidentul a fost unul atât de grav, încât o să le facă să nu mai înainteze în show-ul ”Asia Express”.

”Am crezut că acolo o să se termine Asia Express pentru noi”, a adăugat și Maria Speranța, îngrozită de căzătura mamei sale.

Însă, din fericire, cursa pentru ele nu s-a oprit la această probă, căci fosta concurentă de la ”Te cunosc de undeva”, puternică din fire, s-a ridicat și a mers mai departe, hotărâtă să termine ceea ce a început.

Adauga un comentariu