Cancan ultimă oră

Anca Serea și Adrian Sână, în culmea fericirii. Ce se întâmplă în viața acestora după nașterea celui de-al șaselea copil

Publicat: 20 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cel de-aș șaselea copil în familia lui Adrian Sînă și a Ancăi Serea a adus multe schimbări în viața acestora. Dacă în urmă cu puțin timp s-au mutat într-o altă locuință acum au făcut un lucru important împreună. Anca Serea și Adrian Sînă au o familie fericită și numeroasă. Cei doi soți se bucură zilnic de copii pe care i-au adus pe lume și care le fac toate momentele mai frumoase. Pentru că familia lor s-a mărit în urmă cu doar câteva luni, atunci când a venit pe lume Leah Maria, cei doi au ales să se mute într-o nouă locuință pentru ca totul să fie în regulă și să existe spațiu pentru toate activitățile.

Așa cum este și normal, Crăciunul adună cele mai frumoase sentimente, iar în familia lui Adrian Sînă și a Ancăi Serea se poate observa din plin acest lucru. De puțin timp, vedeta a postat pe pagina sa de Instagram mai multe imagini cu fiica ei, dar și cu brăduțul pe care l-a făcut pentru prima oară în locuința luxoasă în care s-au mutat recent: ”Primul brădut și uimire mare ❤️”, a scris Anca Serea pentru prietenii virtuali. Pentru Leah Maria este primul Crăciun în familie, iar aceasta este uimită de brădul colorat. Fanii au privit imaginea minute în șir, iar în doar câteva minute fotografia a strâns mii de aprecieri din partea acestora.

Micuța a fost botezată în lux și opulență, în urmă cu puțin timp

În urmă cu doar câteva săptămâni, Anca Serea și Adrian Sînă au botezat-o pe mezina familiei, Leah. Evenimentul a fost unul fastuos, cu mulți invitați, iar locația a fost una la care invitații nu s-au așteptat. Botezul a avut loc la un conac, unde toți cei prezenți au petrecut până în zori de zi.

Adauga un comentariu