Cancan ultimă oră

Andra Volos mai spera la o împăcare cu Bogdan Mocanu? Tânărul a făcut declarații incendiare: „Nu mi se pare normal să o sune pe mama sau pe fratele meu”

Publicat: 21 aug. 2021
Andra și Bogdan au trăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din cadrul celebrului show matrimonial de la Kanal D

Scandalul dintre Andra Volos și Bogdan Mocanu continuă, după ce foștii iubiți și-au aruncat cuvinte grele în ultimele zile.

Un scandal uriaș a izbucnit în lumea mondenă, după ce fosta iubită a lui Bogdan Mocanu, Andra Volos, a postat pe contul ei de Instagram o înregistrare telefonică în care era jignită de acesta.

Se pare că totul ar fi pornit de la niște declarații de-ale șatenei despre noua parteneră a bărbatului, care l-au scos din minți pe concurentul de la Puterea Dragostei.

Bogdan Mocanu spune că Andra a luat recent legătura cu familia lui

Andra și Bogdan au trăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din cadrul celebrului show matrimonial de la Kanal D, însă lucrurile nu au decurs așa cum se așteptau și au luat decizia de a merge pe drumuri diferite. Deși la acel moment s-au despărțit amiabil, se pare că în momentul de față cei doi sunt la cuțite și își aduc reciproc acuzații. Recent, după ce a fost înregistrat de tânără în timp ce îi vorbea urât la telefon și aceasta a declarat că va merge în instanță pentru a rezolva totul, Bogdan Mocanu a făcut dezvăluiri incendiare despre perioada în care el și fosta lui iubită au fost despărțiți.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a declarat că frumoasa șatenă i-a căutat de multe ori familia după ce au pus punct, iar în urmă cu aproximativ o lună chiar a vorbit cu mama și fratele lui, spunându-le că îi este dor atât de ei, cât și de Bogdan:

„Ea acum zice că din respect pentru familia mea și nu știu ce, o lună, acum trei săptămâni, o lună(…) nu mi se pare normal să o sune pe mama sau pe fratele meu să se bage în seamă, să spună că îi este dor de ei și de mine. Eu n-am mai văzut-o la față de un an de zile, și să vorbim nu-mi amintesc când a fost ultima oară înainte de aseară.”, a povestit Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu, indignat de înregistrarea apelului

Bogdan Mocanu a avut și o reacție după ce Andra a declarat că va merge în instanță și a precizat că a fost foarte deranjat de înregistrarea convorbirii, căci, din punct de vedere legal, trebuia să i se ceară acordul pentru a fi postată pe o rețea de socializare.

Totuși, tânărul a declarat că nu va face nimic în privința acestui aspect și alege să fie total indiferent, pentru că nu dorește să mai aibă nicio legătură cu fosta lui iubită:

„Eu ar fi trebuit să fiu cel care ar putea să se ducă la poliție, că nu are voie să mă înregistreze și să mă posteze fără acordul meu, deci eu ar trebui să mă duc la poliție, după îi sugerez să se ducă la poliție să ceară un ordin de restricție împotriva mea, nu vreau să o văd la față.”, a mai adăugat Bogdan Mocanu.

 
Adauga un comentariu