Eveniment-Social

Ateneul Național din Iași va difuza on-line, de Ziua Copilului, spectacolul pentru copii „Aventuri cu… Dl. Goe”, regizat de Iulian Ioan Sandu

Publicat: 30 mai 2020
La Ateneul Național din Iași se difuzează, on-line, de Ziua Copilului, spectacolul pentru copii
Ateneul Național din Iași difuzează, on-line, de Ziua Copilului, spectacolul pentru copii "Aventuri cu… Dl. Goe"

Ateneul Național din Iași va difuza on-line, de Ziua Copilului, spectacolul pentru copii „Aventuri cu… Dl. Goe”, regizat de Iulian Ioan Sandu. Este unul dintre cele mai apreciate spectacole pentru cei mici și va fi difuzat în format live-streaming.
Creația „Aventuri cu… Dl. Goe” de la Ateneul Național din Iași prezintă o serie de întâmplări din viața de zi cu zi, într-o manieră în care râsul și buna dispoziție sunt garantate

Ateneul Național din Iași difuzează on-line, pe 1 iunie 2020, de Ziua Copilului, spectacolul pentru copii „Aventuri cu… Dl. Goe”. Creația artistică va fi regizată de Iulian Ioan Sandu și va fi difuzată în format live-streaming. „Aventuri cu… Dl. Goe” prezintă o serie de întâmplări din viața de zi cu zi, într-o manieră în care râsul și buna dispoziție sunt garantate.

„Ion Luca Caragiale ne provoacă să medităm asupra comicului, să descoperim printre hohotele de râs tristețea eternelor probleme comportamentale și, mai mult, ne provoacă să fim mai buni, oferind adevărate lecții de viață, atât de vii și de actuale. Universul lui Caragiale este, de fapt, un spectacol etern, ce punctează cu umor defectele societății noastre, cu scopul de a le îndrepta, imaginația fiind cheia ce deschide un univers nemaivăzut”, declară regizorul Iulian Sandu.

Spectacolul „Aventuri cu… Dl. Goe”, programat pe 1 iunie 2020, va fi disponibil pentru vizionare în intervalul orar 11:00 – 20:00 și va putea fi urmărit pe o durată de trei ore de la începerea vizionării. Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 10 lei pe https://www.ateneuiasi.ro/class/aventuri-cu-dl-goe-live-streaming/. Fiecare bilet cumpărat reprezintă o formă de prețuire, respect și solidaritate față de artiști în această perioadă. Durata piesei „Aventuri cu… Dl. Goe” este de 65 de minute. Spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Regizorul Iulian Ioan Sandu a regizat și spectacolul de teatru pentru copii „Peter Pan”, tot la Ateneul Național din Iași

Regizorul Iulian Ioan Sandu a regizat și spectacolul de teatru pentru copii „Peter Pan”, tot la Ateneul Național din Iași. „Fiecare dintre noi am avut un Peter Pan care ne salva de reguli și era visul nostru de libertate. Peter Pan este un vis, o speranță că vom fi bine, că vom fi mari și puternici și le vom ști pe toate și nimeni și nimic nu ne va putea opri din drumul nostru. Haideți să închidem pentru o clipă ochii și să ne aducem aminte de copilărie.

Haideți să ne lăsăm cuprinși de bucuria amintirilor și să parcurgem împreună această minunată poveste a lui Peter Pan, acest vis pe care cu toții l-am trăit”, descria piesa „Peter Pan”, regizorul Iulian Sandu. În acest context, după ce va fi difuzat on-line spectacolul „Aventuri cu… Dl. Goe”, managerul Ateneului Național din Iași, Andrei Apreotesei, a anunțat că, foarte posibil, după data de 1 iulie 2020 ar putea fi reluate spectacolele, în format clasic, la Ateneu.
Multe dintre ele se vor derula în aer liber și în diverse locuri din oraș sau în Sala de Spectacole „Radu Beligan” de la Ateneul Național din Iași, respectiv Sala „Unirii” de la fostul Cinematograf „Victoria”, cu respectarea normeleor de distanțare fizică și de protecție față de COVID-19.

Adauga un comentariu