Sport

Bătaie la sânge pe perla Ligii 1. Becali se bate cu cluburi din Serie A pentru jucător

Publicat: 09 dec. 2019

Două cluburi din Italia și vicecampioana României se bat pentru unul din cei mai în formă tineri jucători ai Ligii 1. Jucătorul de la FC Botoșani a intrat de ceva vreme în atenția marilor cluburi după evoluțiile sale de la club și de la naționala U21.

FCSB va trebui să se lupte cu două cluburi din Serie A pentru fotbalistul mult dorit de Gigi Becali, Andrei Chindriș. Mai tot timpul cu probleme în defensivă, patronul vicecampioanei caută de zor un fundaș central care să ofere mai multă siguranță pentru echipa condusă de Bogdan Vintilă. Doar că, de această dată, deși a găsit fotbalistul, are și competitori externi. Fotbalistul mult dorit de Gigi Becali este foarte aproape de un transfer în Serie A. Nu de puține ori,vit site-ului tuttomercatoweb.com, jucătorul botoșănean se află pe lista scurtă a cluburilor de Serie A, Hellas Verona și SPAL. Fotbalistul de 20 de ani a impresionat în acest sezon cu evoluții bune în campionat, completate de cele de la echipa națională de tineret.

Botoșaniul trage de ofertă

Patronul FC Botoșani, Valeriu Iftime, a refuzat oferta de 800.000 euro de la FCSB. Andrei Chindriș a devenit însă o obsesie pentru Becali, una care a dus la divergențe de opinie cu Meme Stoica. Astfel că patronul lui FCSB a făcut o ofertă de 800.000 de euro, refuzată însă de Valeriu Iftime. În urmă cu trei săptămâni, șeful botoșănenilor a reacționat, considerând că jucătorul nu este pregătit pentru o astfel de mutare.

„Eu am vorbit clar niște lucruri cu Gigi Becali despre Chindriș, iar până în vară Andrei nu se mișcă de la FC Botoșani. Trebuie să îl lăsăm să joace în continuare la noi, deoarece îi trebuie meciuri în picioare. Eu nu am zis niciodată că Andrei este peste Cristea și Planic. Hai să așteptăm până la vară și o să vorbim atunci de ce poate și de ce nu poate Chindriș. Nu are rost să discutăm de acum”, a pus Valeriu Iftime.loading...

Adauga un comentariu