Stiri si curiozitati

Bună dimineața: Cafea și flori pentru cei dragi

Publicat: 10 feb. 2022
Bună dimineața Cafea și flori pentru cei dragi
Cafeaua acum a devenit un moment important al zilei

Nimic nu se compară cu un „bună dimineața” alături de cei dragi la o cafea bună, poate chiar și un buchet de flori, pe stil clasic, mai deosebit.

În ultimul timp, timpul petrecut alături de cei dragi este într-o continuă scădere, lumea se înghesuie în această competiție, cursă, a banilor și uită ceea ce este cel mai important pentru ei. Timpul trece, oamenii vin și pleacă, dar pe cei ce îi avem astăzi lângă noi trebuie să îi prețuim, căci nu se știe ce ne planifică viața.

Cum unii dintre noi poartă în suflet gândul la vremurile în care erau mici prichindei în casa părinților, iar aceștia prin jur își făceau traiul. Viața era mult mai simplă pe atunci, totul era în grija altora, motiv pentru care ne amintim cu drag de aceste lucruri.

buna dimineata cafea si flori la buchet
Cadourile din partea celor dragi trebuie prețuite

Bună dimineața! O cafea și un buchet de flori din partea copiilor

Adesea pe platformele de socializare se văd postări în care doamnele ce au deja o vârstă se bucură nespus de cadourile sau surprizele pe care le primesc din partea celor dragi. Bucuria este una mare, iar sufletul lor efectiv este într-o continuă creștere. Cu înaintarea în vârstă lucrurile noi ce se fac, încep a se rări, iar singurele mulțumiri ce mai vin sunt cele bazate pe lucrurile deja realizate.

O familie ce a rămas unită în ciuda trecerii anilor mulți și grei, este cu adevărat o realizare, iar acest lucru nu trebuie uitat. Trebuie să fiți mândri și mândre de lucrurile pe care le-ați dobândit căci nu a fost ușor. Cu ceva timp în urmă se știa că familia este veriga de bază a societății, iar acest lucru nu s-a schimbat nici în ziua de azi.

ceasca cu cafea
Uneori o ceașcă de cafea pe o muzică bună poate fi tot ce este nevoie

Viața după ce treci de 50 de ani

O dată trecerea prin viață, se poate simți cum lucrurile se schimbă și capătă noi forme. Orice floare primită capătă un nou sens, iar acela este că o anume persoană vă poartă în gând și la rândul ei, vrea ca ea să fie purtată în gând de dumneavoastră.

Poate că în tinerețe, cafeaua era vaselina ce făcea ca totul să meargă ca pe roate, dar acum este puțin mai diferit. Totul a devenit un ritual al dimineții, un ritual plăcut ce se respectă alături de cei dragi. Cu lapte, fără lapte, cu puțin zahăr sau mai mult, fiecare cafea face dimineața diferită, mai ales alături de persoanele apropiate.

buchet de flori
Florile sunt un cadou de preț pentru suflet

Dimineți mai frumoase chiar și după trecerea anilor

Atunci când casa nu mai este deja plină, iar sunetele ce o înturnau cu susul în jos au dispărut, este puțin mai greu să fiți o persoană plină de energie. Încercați să vă faceți viața mai bună de una singură, chemați o vecină la vorbă, să recreați micul taifas de altă dată.

În cazul în care simțiți că nu ați vrea o persoană lângă dumneavoastră, iar acesta este un fapt frecvent căci uneori singura persoană ce vă poate înțelege sunteți chiar dumneavoastră însăși. Muzica poate fi o alegere înțeleaptă, de asemenea, o emisiune ce să vă devină o rutină este și ea foarte bună, deci se poate a trăi, poate mai greu, dar se poate trăi și avea o dimineață bună fără flori, ci doar la o simplă cafea.

cana cu buna dimineata la cafea si flori
Alături de cei dragi, totul este mai frumosAdauga un comentariu