Actualitate

Carmen Harra, jefuită de mai multe bijuterii. Vila prezicătoarei a fost spartă și incendiată

Publicat: 21 sept. 2022
Carmen Harra jefuită
Carmen Harra se simte în pericol după ce casa ei a fost spartă și i-au fost furate mai multe bijuterii

Recent, Carmen Harra s-a plâns că a fost jefuită de mai multe bijuterii, după ce locuința ei din America a fost călcată de hoți. Celebra prezicătoare duce o viaţă lipsită de griji peste Ocean, având două proprietăți, în Florida şi în New York. În urma acestui eveniment neplăcut, Carmen Harra spune că de frică a fost nevoită să-și cumpere pistol.

Carmen Harra, care pe timpuri se numea Carmen Mureșan, fostă componentă a Trio Express, locuiește de mai mulți ani în Statele Unite ale Americii. În anii 80, a ajuns în America având asupra ei doar 80 de dolari și niciun bagaj. Cu toate acestea, după numai câteva sâptămâni ea acumulase 20.000 de dolari. Cunoscuta clarvăzătoare se poate lăuda în prezent cu o viaţă lipsită de griji și două proprietăți pe care le deține în Florida şi în New York. Doar că recent, prezicătoarea s-a confruntat cu o situație deloc plăcută, după ce hoții i-au spart casa.

Carmen Harra, jefuită de mai multe bijuterii

Carmen Harra a trecut prin momente cumplite după ce locuința din America i-a fost spartă. Astfel, celebra prezicătoare s-a ales şi cu o pagubă de 30.000 de dolari, după ce mai multe bijuterii i-au fost furate. Acum, Carmen Harra şi-a luat pistol după ce vila i-a fost spartă și incendiată. Vedeta a ajuns să trăiască tot timpul cu frică, mai ales că a mai trecut printr-un episod traumatizant când cineva i-a dat foc la casă!

„Mi-au spart casa, decupându-mi geamurile, apoi au intrat. A pornit alarma și au furat ce au putut. Nu au găsit lucruri de mare valoare, însă, au furat de 30.000 de dolari în bijuterii. De atunci eu am plantat în toată casa camere video”, a spus Carmen Harra.

În ceea ce privește al doilea incident, Carmen Harra se afla în sufragerie în momentul în care a obervat focul uriaș.

„Eram în sufragerie și am privit spre hol, moment în care am observat un foc uriaș. A venit poliția și am reușit să stingem focul. Cineva mi-a dat foc, aruncându-mi benzină în spatele casei”, a mai spus Carmen Harra.

În urma celor două situații şocante, Carmen Harra a decis să-și ia armă.

„Mi-am luat chiar și pistol ca să mă pot păzi. Am luat cursuri ca să învăț să trag cu arma. Am fost să îl încerc! Tocmai în America să nu fie locuri unde să pot învăţa să trag? Am permis de port-armă”, a mai spus clarvăzătoarea.

Cum arată casa din Florida

În urmă cu ceva timp, Carmen Harra a vorbit într-o emisiune TV despre proprietățile pe care le deţine. Vedeta are un apartament în New York și o casă în Florida, care este preferata ei. Aici are foarte multe obiecte de mobilier şi decoraţiuni vechi, care îi trezesc amintiri.

„Casa din Florida are vreo 400 de metri pătraţi, are piscină, am foarte mulţi palmieri. Am mango, lămâi şi tot ce vrei în curte. E o casă frumoasă, pe care acum cumpărat-o acum 15 ani. Iar acum cinci ani, am cumpărat şi un apartament la Ocean, pe care l-am refăcut, are şi acesta vreo 200 de metri pătraţi. Este spectaculos, are o vedere panoramică la Oceanul Atlantic. Am investit foarte mult în el. Am dat 40.000 de mii de dolari numai pe o piatră care seara luminează în toate culorile. E numai lumini şi lampadare de cristal”, a dezvăluit clarvăzătoarea.
Comentarii
  • Hahaha , șarlatanca mincinoasă nu a fost în stare să prezică nici un banal kakat de spargere a casei și furăciunea de 30.000 in bijuterii 🤣 , e așa de clarvăzătoare și przicătoare că stînd ea așa pe canapea în sufragerie na văzut nici dracu cum ia dat foc la casă cu ea înauntru , și acu ghiciți ce ? Clarvazatoarea, marea prezicătoare , puterea lu D7mnezeu pe pămint nu este în stare șa ghicească făptuitorii 🤣🤣🤣🤣

  • Ba da, a prezis !

    Dupa ce a auzit ca i-a luat foc sandramaua a prezis ca vor veni pompieri s-o stinga !

    Pana si Scaraoschi cu care ea are legaturi stranse, rade de ea ca nu poate prezice nimic.

    In 2016 a prezis ca va castiga alegerile din SUA spanzurata H.Clinton, si a castigat Trump.

    Nuci actorasul care il joaca pe J. Bideu in rolul ,,presedintelui” nu ar intrece-o la minciuni, chit ca e senil saracul.

Adauga un comentariu