Magazin

Căruciorul pe care ti-l va cumpăra mama ta

Publicat: 29 iun. 2020

Plimbarea este o parte importantă a rutinei zilnice a fiecărui bebeluș și copil mic. Pentru sănătatea și pacea copiilor este necesar să petreci o parte din timp în aer liber încă din primele săptămâni. Potrivit pediatrilor, somnul copilului în aer este mai profund și mai lung, iar copiii puțin mai mari explorează veseli și curioși lumea din jurul lor în timp ce părinții îi conduc.

Durata de ieșire depinde de sezon, iar cea mai bună protecție împotriva intemperiilor este un cărucior potrivit. Este important pentru confortul copilului și liniștea sufletească a mamei, care cu siguranță va cumpăra cel mai bun cărucior pentru cel mai bun copil.

De aceea, alegerea este deosebit de importantă, iar magazinul online Kidso, care oferă totul pentru copil, îi poate ajuta pe părinți.

Cel mai confortabil și frumos cărucior pentru copilul tău

Din marea varietate de modele și design-uri de la Kidso veți găsi cel mai modern și confortabil cărucior pentru copilul dvs. În catalogul magazinului online există diferite tipuri în funcție de sezon, design, culoare, construcție și accesorii. Oferim cărucioare porivite pentru toate sezoanele si pentru vară, cărucioare combinate, modele pentru gemeni, cărucioare cu patru roți și triciclete, cărucioare ușoare. Diferitele modele au o serie de elemente suplimentare, dintre care unele pot fi utilizate într-o etapă ulterioară în timpul creșterii copilului.

Cerințele foarte importante pentru cărucioarele pentru copii sunt să fie confortabile și să ofere siguranță. Acestea sunt echipate cu mânere reglabile și plăci de siguranță, oferind securitate maximă pentru micul pasager. Suportul spatelui și picioarelor copilului este creat pentru un confort suplimentar, acestea au copertină pentru protecție solară cu viziere din plasă. Cărucioarele au un coș care poate fi îndepărtat și întors. Practic, cărucioarele combinate sunt disponibile cu un scaun auto care nu este necesar să îl cumpărați separat. Sunt disponibile combinații 3 în 1 și 2 în 1.

Pentru confortul mamei, cărucioarele au un portbagaj spațios și un suport pentru cană. Unele au buzunar pe copertină cu fermoare și mecanisme de coborâre în poziție orizontală. De asemenea, au roți cu mișcare ușoară chiar și pe terenuri nu foarte plate, precum și amortizoare care asigură o mai bună manevrabilitate a căruciorului. Sunt echipate cu frâne și centuri de siguranță pentru mâini.

Roțile din față au o suspensie cu arc și o funcție de blocare care împiedică căruciorul să se miște liber. Căptușelile pot fi îndepărtate ușor pentru a fi curățate. Roțile unor modele pot fi de asemenea scoase pentru a fi igienizate.

Există modele minunate de vară care vor oferi o plimbare plăcută copilului dvs. în lunile călduroase. Au copertine practice și mânere foarte confortabile. Roțile din față au o opțiune de întoarcere, iar cele din spate au o frână. Scaunul este spațios, cu tapițerie din țesătură respirabilă. Copertina scaunului are 2 secțiuni și o fereastră cu plasă. Cărucioarele de vară devin foarte compacte după pliere, iar pentru unele acest lucru se poate face chiar și cu o singură mână, ceea ce le face convenabile pentru transport și depozitare.

Modelele și culorile pot satisface toate gusturile, iar micii „pasageri” arată ca adevărați prinți și prințese în „caleștile” lor. Sunt disponibile pentru fete sau băieți, precum și pentru unisex. Puteți alege între diferite nuanțe de roșu și albastru, precum și roz, portocaliu, gri, maro, violet, verde și orice altă culoare preferată de dvs. Carucioarele multicolore arată foarte atractiv.

 

Cărucioare cu calitate și origine garantată

Cărucioarele oferite de Kidso sunt de calitate garantată, deoarece sunt fabricate de mărci de top precum Zizito, BebeDue, Chicco și Lorelli. În proiectarea și fabricarea cărucioarelor și a altor produse pentru copii, companii de renume mondial respectă cu strictețe standardele internaționale de calitate.

Una dintre cerințele obligatorii pentru cărucioare este să fie puternice și, prin urmare, sunt confecționate din materiale rezistente la uzură și au structuri stabile. Șasiul cărucioarelor pentru copii este ușor și confecționat din aluminiu de înaltă calitate, ceea ce le face ușor de transportat. Țesăturile sunt potrivite pentru copii și ușor de curățat.

 

 

Toate cărucioarele au SGS certificate de siguranță. Catalogul magazinului online Kidso descrie toate caracteristicile articolelor – culoare, vârsta copilului, anotimp, dimensiune, greutate, frâne, materiale, accesorii și multe altele.

 

Adauga un comentariu