Cancan

Câți bani a primit la o nuntă Culiță Sterp. Artistul a dat lovitura și la Survivor România

Publicat: 21 iun. 2021
Culiță Sterp
Culiță Sterp nu a putut fi prezent la Finala Survivor

Probabil multă lume se întreabă câți bani ia ca să cânte la o nuntă Culiță Sterp, cel care de curând a devenit tatăl unui băiat de nota 10. Astfel, în weekend, artistul a fost invitat să cânte la un astfel de eveniment și s-a umplut de bani cu această ocazie. Pe lângă tariful standard pe care îl percepe Culiță Sterp, acesta mai primește sume însemnate și din dedicații.

Celebrul artist a fost descalificat de la Survivor România 2021, după ce a cerut să plece acasă pentru a fi alături de iubita lui însărcinată. La scurt timp după ce a ajuns alături de familia sa, Daniela Iliescu a născut un băiat minunat, iar Culiță se poate declara acum un bărbat împlinit. Însă nici pe plan profesional, artistul nu o duce deloc rău. Recent, Culiță a fost invitat la o nuntă în cadrul căreia a primit o sumă de bani formidabilă.

Câți bani a primit la o nuntă Culiță Sterp

Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică de petrecere din România, iar în ultima perioadă a fost susținut de milioane de români în competiția Survivor România. Pentru că nu a mai rezistat să stea departe de iubita lui, care urma să nască, artistul și-a cerut descalificarea. Acum, Culiță Sterp se poate declara un bărbat împlinit, după ce a devenit tatăl unui băiețel minunat.

Recent, artistul a fost invitat la o nuntă, în cadrul căreia i s-a oferit o sumă de bani extrem de mare. Culiță a publicat mai multe clipuri video pe Instagram, iar în unul dintre ele se observă că artistul primește sume de bani imense în timp ce face dedicații. Tot la aceeași petrecere, se pare că invitații au aruncat cu bani mulți pe Culiță, pentru că într-un alt filmuleț, se vede cum doi băieți din trupa sa strâng banii de pe jos.

Totodată, managerul artistic al lui Culiță, Raul Zeța, a declarat recent ce tarife are fostul Faimos de la Survivor România 2021. Potrivit acestuia, pentru o nuntă, artistul în vârstă de 28 de ani încasează 5.000 de euro. Totodată, aceasta a mărturisit că multă lume dorește ca artistul să le cânte la evenimente.

„Da, sună multă lume, sunt mulți care vor să le cânte”, a explicat Raul Zeța.

Culiță Sterp a devenit tată

Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt în culmea fericirii. Pe 17 iunie, blondina a adus pe lume primul lor copil. Daniela a născut un băiat perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere. Aceasta a născut într-o clinică de stat din Cluj, iar medicii i-au permis artistului să stea alături de iubita lui pe perioada travaliului.

Daniela Iliescu a născut natural, chiar dacă bebelușul a avut 4 kilograme. Cei doi se cunosc din copilărie, dar în urmă cu doi ani au decis să se cupleze, iar acum au devenit părinții unui băiețel superb.

„În clasa a 9-a nu ne-am înțeles foarte bine. În clasa a 11-a, a 12-a ne-am apropiat cel mai mult. Am ajuns să fim prieteni foarte buni pentru că eram cei mai nebuni. Eu eram cel mai nebun de la băieți, ea era cea mai nebună de la fete. A venit la majoratul meu. Mie îmi plăcea de ea din liceu, dar îmi era rușine să îi spun. Nu poți să treci din friendzone. Ea avea iubit în clasa a 12-a, când îmi plăcea mie de ea. O vedeam cea mai frumoasă, e cea mai frumoasă”, a spus recent Culiță Sterp despre iubita sa.

În altă ordine de idei, și din punct de vedere financiar îi merge nemaipomenit artistului. Astfel, dacă se știe ce bani ia la o nuntă Culiță Sterp, și de la Survivor România a încasat o mică avere. Conform unor surse apropiate emisiunii, acesta ar fi primit 2000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. Cum el a stat aproape cinci luni, reiese că s-a ales cu o sumă frumoasă.

Adauga un comentariu