Cancan ultimă oră

Ce a făcut George Burcea după ce și-a luat lucrurile din casa Andreei Bălan? Unde s-a dus actorul?

Publicat: 28 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După ce şi-a luat ganterele şi câteva lucruri în ghiozdan, George Burcea s-a urcat în taxi şi şi-a continuat traseul! Paparazzi Spynews.ro l-au surprins pe „fostul” soţ al blondinei în timp ce descărca ce a avut în fosta locuinţă, în faţa unui bloc. Oare unde va locui actorul de azi înainte? Paparazzi Spynews.ro au continuat traseul o dată cu George Burcea şi l-au surprins cum s-a oprit în faţa unui bloc. Actorul s-a dat jos din taxi, şi-a pus cafeaua pe maşină şi a mers în spate pentru a-l ajuta pe şofer să dea ganterele jos.

Imediat cum a descărcat ce a luat din fosta locuinţă, actorul şi-a cărat primele două gantere la blocul în care se pare că locuieşte în momentul de faţă. Este de menţionat faptul că, „fostul” soţ al Andreei Bălan a folosit intrarea din spate. A coborât din nou pentru a lua ce a mai rămas, timp în care taximetristul l-a aşteptat. Nu şi-a lăsat geaca şi ghiozdanul sus, ceea ce înseamnă că actorul mai are câteva activităţi pentru ziua de azi. Din câte putem observa în cadrul filmuleţelor, atitudinea lui George Burcea este una degajată.

Tatăl lui George Burcea ține cu Andreea Bălan

Nelu Burcea l-a condamnat pe fiul său, susţinând că ar exista niște adevăruri pe care le va face publice cât mai curând. Este de părere că ceea ce a făcut actorul este inadmisibil.

„Ce bărbat este acela care își părăsește familia? Își lasă soția și copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot”, a declarat Nelu Burcea.

Adauga un comentariu