Ce legătură au Lidia Buble și Fuego: „Nu mai pot după el, îl iubesc! Paul este extraordinar!”

Lidia Buble și Fuego au o legătură neștiută. Chiar artista a dezvăluit acest lucru la radio. Și nu, nu e vorba…despre o relație de iubire, ci despre o legătură cu muzica.

Ce legătură au Lidia Buble și Fuego

Lidia Buble și Fuego au o legătură nebănuită de nimeni. Cântăreața a dezvăluit la radio ce simte pentru îndrăgitul artist. Este vorba, mai degrabă, despre o legătură din punct de vedere profesional, informează spynews.ro

Artista a mărturisit despre Fuego că îl iubește foarte mult, deoarece atunci când intră într-o încăpere, locul se luminează.

”Nu mai pot după el, îl iubesc! Când intră într-o încăpere se face lumină! Paul este extraordinar! Îl ador!”, i-a spus Lidia Buble lui Adi Mihăilă `The Hitman`.

La rândul său, și Fuego are o părere pozitivă despre Lidia Buble. El spune că vrea să arate că știe să cânte și altfel de gen muzical.

”Mi-aș dori un proiect modern pentru că vreau să arăt tinerilor că știu să cânt și altfel de muzică. Uite, Lidia a cântat ”Casa părintească nu se vinde”, deci lumea știe că ea poate să cânte stilul meu. Acum a venit rândul meu să arăt. Ceva modern… Am rupe gura târgului!”, a spus artistul.

Lidia Buble vrea silicoane?

Lidia Buble a fost întrebată de fani dacă și-ar pune silicoane și a lăsat de interpretat, la un moment dat. Ea a mers în cabinetul unui medic estetician și acolo se vedeau și o pereche de silicoane. La momentul respectiv ea a spus:

”Despre seara asta… consultație privată”, a scris Lidia Buble în dreptul imaginii cu ea și doctorul estetician, de pe Instagram.

Mai mult Lidia Buble a declarat că nu i-ar plăcea să aibă sânii mari.

”Mie nu mi-ar plăcea să îi am mari. Nu-mi plac sânii mari”, spunea atunci Lidia Buble, în mediul online.

Ce legătură are Fuego cu Irina Loghin

Despre Fuego, pe numele real, Paul Surugiu, s-a crezut multă vreme că ar fi fiul Irinei Loghin, datorită ipostazelor de mamă și fiu pe care le-au avut în videoclipurile lor. Însă, adevărul este că Fuego nu este copilul marii cântărețe de muzică populară, ci doar îi este foarte apropiat, precum un fiu. Fuego a dezvăluit că părinții i-au pus numele după copiii Irinei Loghin.

”Un exemplu de viaţă, este un om pe care îl iubesc foarte mult, este ca a doua mea mamă. Deşi se spune că sunt copilul cu mai multe mame, să ştiţi că eu am numai 2 mame. Pe mama mea adevărată, care de fiecare dată mă aşteptă acasă şi pe doamna Loghin”, a spus Fuego despre marea artistă.

La rândul său, Irina Loghin spune că îl vede pe Fuego precum o persoană specială din viața sa. Mai mult, cântăreața a mărturisit că a mers, până acum, la fiecare spectacol al său de Crăciun.

”Paul este special pentru mine, a fost şi va fi, din toate punctele de vedere. Vreau să pun că nu îmi lipseşte niciun spectacol de-al lui Paul. Dacă nu merg la un spectacol de-al lui de Crăciun, înseamnă că n-a trecut Crăciunul, n-au trecut sărbătorile… De multe ori, nu ştie că sunt în sală”, a declarat Irina Loghin.

Citește și:
Medicii de la Maternitatea Elena Doamna incă nu şi-au luat salariile pe decembrie
O tânără de 12 ani din Sibiu a dispărut de acasă. Anunţul făcut de poliţişti
Masca de protecție, obligatorie încă doi ani? Ce spune medicul Streinu-Cercel despre cei care se vaccinează
20 de lucruri pe care să le faci dacă te plictisești pe timp de pandemie
Medicul Beatrice Mahler, despre vaccinarea anti-COVID-19: „Vaccinarea nu înseamnă că renunțăm la mască!“
Știai că numărul de la picior spune exact cât vei trăi? Citește să vezi unde te încadrezi
Sute de români au fost trimişi la o adresă greșită pentru a se vaccina. Ce spune DSP Constanța
Alexandru Rafila, despre vaccinarea anti-COVID-19: „Ar trebui să fie administrate 70 – 80.000 de doze zilnic, inclusiv sâmbăta și duminica“
Ion Cristoiu: În PNL s-a declanșat războiul civil între Nordiști și Sudiști
Ninge în judeţul Iași! Costel Alexe, șeful Consiliului Judeţean Iași: Toate utilajele de deszăpezire sunt pe teren! Unde poți suna dacă vrei să vezi starea drumurilor