Titlurile zilei

Cea mai ciudată crimă din Iași! În timpul unei partide de sex, și-a omorât partenera cu un tub de fixativ după ce i l-a introdus în vagin! Detalii halucinante!

Publicat: 28 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cea mai ciudată crimă din Iași În timpul unei partide de sex și-a omorât partenera cu un tub de fixativ după ce i l-a introdus în vagin Detalii halucinante
Un bucurestean a fost retinut, joi, la citeva ore dupa ce si-a ucis sotia si i-a ascuns cadavrul intr-un sifonier pentru a nu fi vazut de cei doi copii ai lor, care urmau sa se intoarca de la scoala.

UPDATE: Dumitru Timuș a fost lăsat în libertate. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au respins propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile şi au dispus cercetarea sub control judiciar pentru 60 de zile.

Procurorii ieșeni au propus ieri arestarea preventivă a unui individ acuzat că a ucis o femeie de 55 de ani. Bărbatul din municipiul Pașcani a chemat-o pe femeie în locuința sa, pentru a întreține relații sexuale. Numai că bărbatul ar fi dus lucrurile la extrem, penetrând-o pe femeie cu un tub metalic

Scene incredibile la Iași! O femeie a murit în timpul unei partide de sex. Pe data de 25 februarie 2020, Silvia Acsinte a fost chemată de un vecin la el acasă. Ambii au consumat alcool, iar, la un moment dat, Dumitru Timuș, vecinul femeii, i-a propus acesteia să întrețină relații sexuale. Din câte se pare, aceasta ar fi acceptat. Dumitru nu a avut erecție, însă femeia ar fi vrut să se satisfacă singură, folosind un tub de spray. Silvia și-ar fi introdus tubul în vagin, dar Dumitru a forțat tubul, provocându-i femeii leziuni interne extreme. În scurt timp, din vaginul femeii a început să curgă foarte mult sânge.

Ulterior, în jurul orei 21:00, bărbatul a sunat la numărul unic de urgențe 112 și a spus că a ucis-o pe femeie. Informațiile prezentate în rândurile de mai sus au fost spuse de bărbat anchetatorilor. Un echipaj medical a ajuns la casa bărbatului și a încercat să o resusciteze pe femeie. Totul a fost, însă, în zadar. Hemoragia internă i-a adus femeii moartea aproape imediat. Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie, urmând să se stabilească în mod cert cauza decesului. De precizat este faptul că, pe trupul femeii, au fost găsite unele semne de violență. Când a aflat că este cercetat pentru omor, Dumitru Timuș a refuzat să mai discute cu anchetatorii.

Cercetat pentru omor

Dumitru Timuș, bărbatul ce are vârsta de 51 de ani, a fost reținut de către anchetatorii ieșeni pe data de 26 februarie, fiind acuzat că a ucis-o pe femeia de 55 de ani. Astfel, procurorii au propus aseară arestarea preventivă pentru 30 de zile pe numele individului, sub acuzația de omor.

„Din primele informații reiese că, pe data de 25 februarie 2020, în jurul orei 21:00, inculpatul a chemat victima în locuința sa, din municipiul Pașcani, cu intenția de a întreține relații sexuale. În urma unor discuții, inculpatul a încercat să o determine pe victimă, o femeie, să întrețină relații intime. La un moment dat, inculpatul ar fi introdus un tub metalic în cavitatea vaginală a victimei, provocându-i acesteia un hemiperitoneu masiv”, au precizat ieri reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Potrivit anchetatorilor, din cauza introducerii tubului metalic în cavitatea vaginală, victima a sângerat abundent și a decedat. Ulterior, oamenii legii au fost anunțați despre producerea acestui incident extrem de grav, iar suspectul a fost preluat și dus la audieri. Mai apoi, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au propus arestarea preventivă a acestuia, deocamdată sub acuzația de omor. Conform unor surse judiciare, la rândul lor, medicii legiști care au efectuat necropsia au constatat faptul că victima avea pe corp urme de forțare, echimoze, escoriații și alte leziuni pe membre și pe corp.

Adauga un comentariu