Cancan ultimă oră

Cel care a băgat-o în spital pe Cruduța conduce un Bentley de un sfert de milion de dolari și poartă la mână un ceas Richard Mille

Publicat: 12 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cel care a băgat-o în spital pe Cruduța conduce un Bentley de un sfert de milion de dolari și poartă la mână un ceas Richard Mille

Cel mai nou caz de violență din showbiz ascunde detalii uluitoare. Violentul iubit al Danielei Crudu a făcut senzație prin București cu un superb bolid de lux, care valorează aproximativ 250.000 de euro. Cunoscut drept un ”combinator plătitor”, afaceristul croat nu a ezitat să-și etaleze și accesoriile de firmă, printre care și un dubios ceas Richard Mille.

Seco Dubravko, bărbatul alături de care Daniela Crudu părea să trăiască o frumoasă poveste de dragoste – sfârșită însă pe patul de spital – este cunoscut în viața de noapte din București drept unul dintre cei mai calificați ”plătitori combinatori”. Și asta pentru că, de fiecare dată când a călcat pragul localurilor de lux, violentul iubit al Danielei Crudu a achitat note de plată ”calificate”, pe care se aflau șampanii scumpe, dar și preparate culinare sofisticate, cu prețuri pe măsură.

Mai mult decât atât, Seco Dubravko a făcut senzație ori de câte ori a apărut în trafic. Afaceristul croat conduce un veritabil bolid de lux. Nu de puține ori, iubitul Cruduței a fost reperat la volanul unui Bentley Bentayaga, înmatriculat în Emiratele Arabe Unite. Valoarea ”OZN-ului” cu care se deplasează croatul nu-i de loc de neglijat, mașina fiind evaluată la 250.000 de euro.

Adauga un comentariu