Cancan ultimă oră

Cel mai mare regret a lui Jador. Are legătură cu sora sa

Publicat: 16 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Jador este un familist convins, dar de data aceasta se pare că a călcat strâmb. Artistul a povestit care este cel mai mare regret al vieții sale, regret care nu îi dă pace deloc până ce nu va rezolva lucrurile pentru a fi liniștit. Nu este vorba nici despre muzică, nici despre dragoste, ci despre familia lui, oamenii cei mai importanți și cei mai dragi din viața sa, așa cum chiar artistul a mărturisit. Iată care este cel mai mare regret al lui Jador!

Destinul a fost de partea lui în cazul lui Jador, care a devenit celebru peste noapte, în urma unui concurs TV la care a participat. De atunci, putem spune că Jador s-a îmbogățit și că strânge o avere din spectacolele sale.

Care este cel mai mare regret al lui Jador

În prezent, Jador are o stituație financiară extrem de bună, în contrast cu vremurile din copilăria sa, când nu își putea permite mare lucru. Părinții lui sunt doi oameni modești, însă Jador și-a depășit situația și continuă să îi ajute și pe cei din jurul său, așa cum a fost învățat încă de când era doar un băiețel.

Jador a mărturisit că cel mai mare regret al vieții sale are legătură cu sora sa. Artistul a afirmat că simte cum și-a dezamăgit familia, deoarece ar fi făcut diferențe între frații săi, cei care i-au fost alături necondiționat, indiferent de situația financiară.

Cântărețul a dezvăluit că a făcut diferențe între fratele lui, Răzvan, și sora sa, Camelia, deoarece l-a ajutat mult mai mult pe fratele său, iar pe sora sa prea puțin. Jador l-a ajutat pe fratele său să își construiască o casă, însă nu și-a dat seama că și sora lui avea nevoie mare de ajutor.

Jador o va ajuta pe sora lui să își construiască o casă

Jador a subliniat că niciodată nu și-a dorit să facă diferențe între frații săi sau să își dezamăgească familia, însă faptul că l-a ajutat mai mult pe fratele său a fost pur și simplu instinctiv.

”Eu mai am trei frați în afară de el, mai micuți și mai am încă o soră, pe care ar fi trebuit s-o ajut și pe ea. Dar nu mi-am dat seama că are nevoie de ajutor. Am zis că… nu știu, nu mi-am dat seama… Am zis că ăsta era mai mic, am zis că să-l ajut și pe el și chiar nu mi-am dat seama că am făcut o diferență între frații mei”, a povestit Jador.

Cu toate acestea, cântărețul a promis că va face tot posibilul să se pună la punct și să îi acorde ajutorul lui și surorii sale. Camelia are doar 21 de ani și puțini știu că este la fel de talentată ca și fratele ei, Jador. Sora artistului are o relație cu un tânăr de mai bine de 3 ani și plănuiesc să se căsătorească în scurt timp. De aceea, Jador dorește să se asigure că îi va construi o casă surorii sale.

Răzvan, fratele lui Jador, s-a căsătorit deja, în urmă cu un an și jumătate. Artistul a mărturisit că între el și Răzvan a fost întotdeauna o legătură spirituală extrem de specială, deoarece ei sunt cei mai mari dintre frați.

Adauga un comentariu