Cancan ultimă oră

Cu ce se ocupă Sebastian, fiul lui Cristian Țopescu. Tatăl său ar fi mândru de acesta

Publicat: 17 ian. 2020

Cu siguranță că, dacă ar mai fi trăit, tatăl lui ar fi fost mândru de el! Sebastian Felix, mezinul regretatului cronicar sportiv Cristian Țopescu, și-a făcut apariția joi, la incinerarea surorii sale vitrege, Cristina Țopescu. Tânărul în vârstă de 21 de ani este pasionat de modă și urmează cursurile Institului European de Design din Milano.

Îmbrăcat într-o haină neagră din piele lungă până în pământ, cu sacou, cămașă și pantaloni negri pe dedesubt, cu un accesoriu în formă de cruce atașat la guler și o coafură bob cu breton lung, care îi acoperea fruntea – așa a apărut fiul cel mic al lui Cristian Țopescu la Crematoriul Vitan-Bârzești din Vitan, la ceremonia de incinerare a trupului neînsuflețit al surorii sale mai mari.

O apariție extravagantă, greu de recunoscut, însă prezența lui alături de Christel Ungar a deslușit imediat ”misterul”. Sebastian Felix are 21 de ani, este mezinul regretatului cronicar sportiv, iar studiile pe care le urmează în afara țării explică stilul său vestimentar.

După absolvirea liceului ”Andrei Șaguna”, din Sibiu, Basti, așa cum îi spun apropiații, s-a înscris la două facultăți din străinătate, pe care le studiază în paralel.

Tânărul este student la Viena, la una dintre cele mai vechi și mai mari universități din Europa. În paralel, Sebastian urmează și cursurile Institului European de Design, din Milano.

IED este unul dintre cele mai renumite institute de profil din lume, o școală privată de design fondată în 1966 de Francesco Morelli. Școala este organizată în patru discipline: design, modă, comunicare vizuală și management. Se pare că și Cătălin Botezatu ar fi urmat cursurile acestui institut.

Pasiunea lui Basti Țopescu pentru fashion este foarte mare, devreme ce fotografiile postate pe rețelele sociale îl prezintă mereu în pas cu moda. Tânărul este și un bun cunăsctor al limbilor străine și vorbește germana, engleza și italiana la un nivel avansat.

Cum s-au cunoscut Cristian Țopescu și mama lui Sebastian, Christel Ungar

Despre cea de-a treia soție, regretatul comentator sportiv a vorbit într-un interviu pentru Revista Tango. “Ne-am cunoscut mai exact în 1986, la un spectacol cultural artistic care avea loc în orașul Tălmaciu, lângă Sibiu. Eu prezentam acolo niște momente sportive, iar în program a fost inclus și un moment artistic care mi-a plăcut foarte mult. Cineva a cântat cu vocea, acompaniindu-se la pian, dar eu nu am reușit să văd cine cântă. Însă mi-a plăcut mult.

După spectacol, la plecarea spre Sibiu, în autocar, împreună cu prietenii mei George Mihăiță și Horațiu Mălăele, care erau și ei în acel spectacol, făceam pariuri legate de cine poate fi persoana care a cântat atât de frumos. Noi ne tot contraziceam când, la un moment dat, o doamnă, care era producătoarea spectacolului, ne-a întrerupt și ne-a spus: Ce vă tot certați? Cine a cântat e acolo, în față, în același autobuz cu voi. Așa am văzut-o prima oară pe Christel, cea care avea să îmi devină soție”, a povestit Cristian Țopescu. Pe vremea aceea, regretatul comentator sportiv avea 61 de ani, iar Christel, 32. Din această iubire s-a născut cel de-al treilea copil al ui Cristian Țopescu, Sebastian.loading...

Comentarii
  • Tanarul este o fiinta cu picioarele pe pamant si cu mentalitatea din acest secol. A onorat familia ca s-a dus la ultima intalnire cu sora sa, care nu era interesata de el sau de alti membri al familiei deloc din cauza problemelor de sanatate care nu lasau loc pentru multi in viata ei.
    Mie-mi place foarte mult cum a fost imbracat si NU INTELEG care era problema cu asta din moment ce nu s-a dus in Lederhosen sau jeansi rupti peste tot sau …. Inca este in traditie de critizat omu’ dupa felul cum e imbracate in loc sa fie apreciat pentru ceea ce face??? Greu avanseaza carul cu civilizatia, exact ca pe vremuri cand faptul ca ascultai si-ti placea de „bitlisi” te facea pe loc „curva- curvelor” – „bestia- bestiilor” etc., sau purtatul de fusta mini sau un pantof cu talpa mai groasa din strainatate desigur. faptul ca erai blonda deja era o crima impotriva statului comunist si din astea. Cand se vor inmormanta si acestea idei odata???

Adauga un comentariu