Cancan ultimă oră

Cum a reacționat Oana Zăvoranu când a aflat că Nicolae Guță a dezvoltat o pasiune pentru ea?

Publicat: 20 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După ce acum ceva timp Nicolae Guță și-a exprimat respectul, dar și simpatia față de Oana Zăvoranu, diva nu a stat pe gânduri și, în stilul său caracteristic, i-a dat o replică de zile mari celebrului manelist.

Se pare că acum ceva timp, Nicolae Guță dezvoltase o pasiune pentru Oana Zăvoranu și că îi trimite brunetei numeroase mesaje. Deși în primă fază s-a simțit flatată, mai apoi, Oana Zăvoranu a fost extrem de deranjată de gesturile manelistului.

Mai mult, la un moment dat s-a spus că Nicolae Guță se gândea la Oana Zăvoranu, în timp ce făcea sex, iar melodia „Oana, Oana” pe care o cânta la diverse evenimente îi era dedicată frumoasei brunete.

Oana Zăvoranu, replică acidă pentru Nicolae Guță

Pentru că toată lumea știe că Oana Zăvoranu este o femeie extrem de sinceră și directă, aceasta a fost contactată de reporterii spynews.ro în urmă cu câțiva ani și a mărturisit că nu ar putea niciodată să bea din același pahar cu Nicolae Guță.

Mai mult, bruneta a spus că îl respectă pe Nicolae Guță, dar nu este cazul să exagereze. „N-aş putea să afirm niciodată, în viaţa asta, că pot să beau din acelaşi pahar cu două paie cu marele Guţă! Niciodată nu m-am gândit că aş putea avea norocul unui asemenea om, alături de mine. Îl respect, dar să nu exagerăm, totuşi!”, a fost declaraţia Oanei, pentru spynews.ro, în urmă cu câțiva ani.

Adauga un comentariu