Cancan

Cum arată Daniela Crudu, la o săptămână după ce a fost bătută. Primele declarații ale vedetei

Publicat: 18 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

A trecut o săptămână de când Daniela Crudu a fost bătută de Seco Dubravko, iubitul său de origine croată, ajungând de urgență la Spitalul Universitar din București și având nevoie de intervenția medicilor. Cazul a fost intens mediatizat și comentat în mass-media și în lumea mondenă, iar subiectul ”violența împotriva femeilor” a fost readus în actualitate.

Cu toate că mulți nu i-au dat dreptate, Daniela Crudu nu a dorit să depună plângere împotriva partenerului de viață, iar ordinul de restricție care avea valabilitate doar 5 zile a expirat. Dacă Daniela l-ar fi reclamat pe Seco Dubravko, ordinul de restricție împotriva lui ar s-ar fi putut întinde pe o perioadă de șase luni. Daniela Crudu revine, încetul cu încetul, la o viață normală, iar vedeta spune că a trecut cu bine peste incidentul respectiv. Însă nu poate oferi detalii despre motivele care au dus la acea agresiune.

”Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere”, a spus Daniela Crudu, în exclusivitate pentru spynews.ro.

Daniela Crudu: ”Dacă nu fugeam, mă omora”

Daniela Crudu i-a făcut dezvăluiri înfiorătoare lui Dan Capatos despre loviturile primite de la iubitul croat. Prezentatorul de la Antena 1 a declarat în cadrul emisiunii “Xtra Night Show” că situația a fost, de fapt, mult mai gravă decât se știa și a făcut publice afirmațiile fostei sale colege.

“Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”, i-a mărturisit Daniela Crudu lui Dan Capatos.

Adauga un comentariu