Actualitate

Cum sa folosesti frunzele de dafin ca sa scapi de insectele din casa. Ce faci cu ele

Publicat: 26 feb. 2020

Cum să foloseşti frunzele de dafin. Dafinul este un ingredient de nelipsit din bucătăria noastră, dar are și o mulțime de alte utilizări. Așadar, ne imaginăm surprinderea dumneavoastră când veţi afla că frunza de dafin este folosită în medicina populară.

Frunza de dafin este antibiotic natural cu o acţiune antiinflamatorie imensă. Acest condiment conţine uleiuri esenţiale, volatile, tanituri, acizi organici (acetic şi valeric).

Deoarece frunza de dafin creşte într-un climat subtropical, aceasta absoarbe o mulţime de energie solară. Probabil acestui fapt i se datorează efectele miraculoase asupra organismului.

Cum să foloseşti frunzele de dafin

Însă în cele ce urmează vă arătăm cum puteți scăpa de insectele din casă cu ajutorul frunzelor de dafin.

Odată cu venirea primăverii, insectele revin la viaţă şi încep să-şi facă prezenţa în locuinţele noastre. Dacă nu vrei să apelezi la soluţiile din comerţ, pline de substanţe toxice, poţi apela la banalele frunze de dafin.

Ştim cu toţii cât sunt de nocive substanţele antiinsecte din comerţ. Și nu doar pentru sănătatea oamenilor, ci și pentru cea a animalelor de companie.

Dafinul gonește insectele

Frunzele de dafin, însă, sunt naturale şi cu siguranţă le ai în casă. Le poţi folosi pentru alungarea insectelor nedorite din casă, nu doar la prepararea mâncărurilor.

Tot ce trebuie să faci este să aprinzi două-trei frunze de dafin, într-un bol de ceramică, rezistent. Acest proces trebuie repetat pentru fiecare cameră în care găseşti aceşti intruşi nedoriţi. Astfeș, în câteva zile vei observa că nicio insectă nu îţi mai trece pragul casei.

În plus, arderea frunzelor de dafin are și alte beneficii pe lângă alungarea insectelor. Pe lângă faptul că încăperea va fi plină de fum parfumat, stresul va dispărea. Totodată vă va ajuta să vă relaxați, gratie substanțelor specifice pe care le conține frunza de dafin.loading...

Adauga un comentariu