Cancan ultimă oră

Cutremur la Kanal D! Cosmin Cernat a fost concediat. Care este motivul

Publicat: 21 ian. 2020

După ce a făcut audiențe record cu emisiunea Exatlon, Cosmin Cernat a fost dat afară de la Kanal D, iar emisiunea prezentată de el a fost scoasă din grila de programe a postului de televiziune. A fost unul dintre cei mai bine plătiți prezentatori de emisiuni, însă șefii Kanal D l-au pus pe liber acum, potrivit ciao.ro.

Cosmin Cernat a fost dat afară de la Kanal D
Jurnalistul sportiv Cosmin Cernat a primit o sumă uriașă pentru a prezenta concursul Exatlon, filmat departe de țară și prieteni, tocmai în Republica Dominicană.

A făcut compromisuri personale pentru a pleca în Republica Dominicană, însă acestea au fost compensate din belșug de salariu primit de la postul de televiziune Kanal D.

Șefii de la Kanal D nu i-au mai propus niciun format de emisiune
Primul sezon al emisiunii a fost un adevărat fenomen, a înregistrat audiențe-record, însă publicul nu a mai fost atât de interesat de sezonul 2 și 3, poate pentru că nici concurenții nu au mai fost nume grele din showbizz-ul autohton.

Așadar, nici nu s-a mai pus problema unui sezon 4 de Exatlon, iar Cosmin Cernat s-a trezit fără obiectul muncii, iar șefii de la Kanal D nici nu i-au mai propus un nou format de emisiune, nefiind în cărți pentru prezentarea noii emisiunii de la Kanal D, Survivor România.loading...

Adauga un comentariu