Cancan ultimă oră

Dani Mocanu, agresat de Tzanca Uraganu? Manelistul a făcut lumină în acest scandal

Publicat: 10 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Recent, Dani Mocanu a fost implicat într-un scandal, conform căruia ar fi fost scuipat şi pălmuit de fratele lui Tzanca Uraganu, din cauza unei femei. „Regele Youtube-ului” a simţit nevoia să facă lumină în această situaţie prin intermediul unui live pe Facebook. Dani Mocanu s-a săturat de gurile rele şi a decis să dea cărţile pe faţă. Regele manelelor a făcut un live pe contul său de Facebook, unde a povestit cum s-a întâmplat totul, dar şi care este adevărul despre ceea ce s-a scris.

„Nu e nimic adevărat, am fost cu familia de Crăciun si Revelion. Nu există aşa ceva! A scris cineva care vrea să îmi facă rău. Stau liniştit, am o viaţă foarte frumoasă!”, susţine artistul.

Totodată, Dani Mocanu ştie cine se află în spatele poveştii şi a relatat pe scurt relaţia pe care o are cu persoana care a scris lucruri false despre el.

„Eu sunt persoană publică, mă ştie atâta lume. Nu îmi plac discuţiile de genul ăsta, dar vreau să îmi spun oful. Ştiu cine a dat articolul, e un fost prieten de al meu, că acum nu îl mai iubesc. A început să facă manevre şi să dea articole în defavoarea mea, pentru că nu i-am răspuns la telefon.”, a continuat el.

„Nu au cum să mă bată şmecherii din România asta pe mine, da’ păi lăutarii!”

Când a venit vorba despre acuzaţiile care au fost aduse la adresa lui, „Regele Youtube-ului” s-a enervat şi a vorbit sincer, fără să menajeze pe nimeni. Artistul are de gând să-şi facă dreptate pe orice cale.

„Nu au cum să mă bată şmecherii din România asta pe mine, da’ păi lăutarii! Dacă vreodată în viaţa mea se întamplă să iau vreo palmă, vreun pumn, vreun scuipat de la cineva, fratele vostru e pregătit să dea şi cu toporul în cap şi cu pistolul şi cuţitul şi ce vreţi voi. E normal să îmi apăr demnitatea mea de om! Mă bat singur cu 25, din toate genurile muzicale. Mi-e şi ruşine să spun asta, dar e nevoie să o fac!”, a încheiat Dani Mocanu pe contul de Facebook.

Adauga un comentariu