Stiri si curiozitati

Dani Mocanu despre noua melodie a Loredanei Groza: ”11? Ferească Dumnezeu!”

Publicat: 10 mai 2021
Dani Mocanu pe canapea isi face selfie
Dani Mocanu a vorbit despre noua melodie a Loredanei Groza ,”Fericire! Bună dimineața”, si nu a fost deloc blând cu aceasta.

Dani Mocanu a vorbit despre noua melodie a Loredanei Groza ”Fericire! Bună dimineața”. Piesa este în colaborare cu Costi Ioniță, Jador, Florin Salam, Culiță Sterp, Florin Baboi, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Ștefan de la Bărbulești, Jean de la Craiova și Vali Vijelie.

De la apariția videoclipului, tot mai multe persoane și-au dat cu părerea despre aceasta colaborare inedită.

Dani Mocanu despre noua melodie a Loredanei Groza

Dani Mocanu, în vârstă de 29 de ani, a avut o reacție virulentă chiar dacă s-a retras din industrie. Cântărețul nu a trecut cu vederea lansarea clipului și a reacționat pe rețelele de socializare. Dani Mocanu nu s-a ferit să spună ce gândește și a comentat pe Instagram un mesaj scurt și cuprinzător:

”11? Ferească Dumnezeu!”, a fost mesajul postat de manelist pe contul său.

Pe fundal, Dani Mocanu a ales piesa ”Legendă vie”, ultima sa manea pe care a lansat-o înainte de a se retrage din industrie, în care zice despre artiștii care se ”combină” în număr mare pe melodii pentru a avea succes.

De ce s-a retras Dani Mocanu din lumea manelelor

Dani Mocanu a renunțat la a mai cânta manele pe data de 31 decembrie 2020. Atunci, manelistul lansa ultima sa piesă, transmițându-le și un mesaj emoționant celor care l-au susținut încă de la începutul carierei sale.

Tot Dani Mocanu a mai amintit și greutățile prin care a trecut, dar și despre decizia pe care a luat-o cu privire la Dumnezeu.

”Dintr-un copil amărât azi am ajuns milionar, dar nu orice milionar… un milionar care nu și-a lăsat familia… un milionar care și-a ajutat fiecare membru din familie sau neam… un milionar care nu a uitat de cei amărâți… un milionar care nu a uitat de TATĂL LUI DIN CER care i-a întins o mâna de ajutor… iar EL știa asta… știa sufletul meu… altfel nu intervenea!!! Te iubesc, Doamne, ești viața mea ești Tatăl meu te iubesc te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc ❤️🙏 Ramâneti cu bine, dragii mei fani ❤️😞”, a notat Dani Mocanu în postarea de pe YouTube.

Avocatul Adrian Toni Neacșu a explicat de ce Dani Mocanu a fost condamnat la inchisoare cu executare

Un fost membru CSM, avocatul Toni Neacșu, a explicat care este situația în realitate.

„Pentru versurile acestei piese (care din punct de vedere juridic constituie infracțiunea de incitare la ură și discriminare – art. 369 cod penal iar din punct de vedere artistic o mizerie, dar desigur în aprecierea mea personală) artistul a fost condamnat „doar” la o amendă penală de 15.000 lei”, a explicat avocatul.

Toni Neacșu a mai adăugat și faptul că „Judecătoria Pitești i-a dat spre executare efectivă în penitenciar pedeapsa de 6 luni închisoare pentru că nu putea să facă altfel. Cântărețul a săvârșit o nouă infracțiune iar judecătorul, indiferent cât de blând dorea să fie pentru noua faptă, era obligat de legea penală să dispună executarea efectivă în penitenciar a celor 6 luni de închisoare anterioare”.

Dani Mocanu a vorbit despre noua melodie a Loredanei Groza ”Fericire! Bună dimineața” si nu a fost deloc blând cu aceasta.

Adauga un comentariu