Cancan ultimă oră

Dani Otil şi Gabriela Prisacariu, în culmea fericirii! Poza vorbeşte de la sine

Publicat: 19 feb. 2020

Dani Otil şi Gabriela Prisacariu parcă sunt în al Noulea Cer de când s-au logodit. Cei doi nu îşi mai ascund fericirea de ochii lumii, motiv pentru care sunt şi mult mai „generoşi” atunci când vine vorba de poze în care apar împreună.

Chiar sâmbătă, modelul Gabriela Pirsacariu a postat o fotografie superbă alături de logodnicul ei, Dani Otil. Cu zâmbete largi, au starnti simpatia prietenilor virtuali, care au remarcat şi un detaliu mai interesant despre cei doi: seamănă puţin!

„Ce ochi frumoşi aveţi amândoi / Va sta foarte bine împreună!”, au fost câteva dintre comentariile de la internauţi.

Dani Otil şi Gabriela Prisacariu se căsătoresc

Atunci când se aflau în vacanţă, departe de ţară, Dani Otil şi Gabriela Prisacariu au făcut marele pas. Prezentatorul i-a dat iubitei, cu care a avut şi încă are o relaţie foarte discretă, departe de reflectoare, inelul mult aşteptat. Atunci când a aflat că fiul ei se însoară, mama „matinalului” a izbucnit în lacrimi! Totul a fost dezvăluit chiar de Dani Otil, atunci când a vorbit despre cum a făcut pasul cel mare.

„A plâns mama când i-am zis, dar nu ştiu dacă a plâns de bucurie sau de… Am pus inelul la cală. Nu am simţit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă şi eu visam să-l dau la o mare albastră. După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult şi m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeaşi zi când îl baţi pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină”, povestea Dani Otil.

Ei bine, asta a fost un pas. Mai e unul! Dorina, mama lui Dani, spune că îl vede pe fiul ei şi însurat, dar şi… cu un copil, scrie spynews.ro

Adauga un comentariu