Magazin

De ce sa fii model la Go M.A.D?

Publicat: 04 mai 2022

Dacă te-ai săturat să trăiești de la un salariu la altul, citește acest articol până la capăt.

Dar dacă ai impresia că banii mulți se fac doar muncind 24 din 24 sau din șmecherii, nu-ți pierde timpul.

Bună! Eu sunt Andra, manager la Go M.A.D. by BEST Studios și astăzi îți voi vorbi despre a fi sau a nu fi model de videochat Galați la Go M.A.D.

Știu că e plin Internetul cu diverse informații și ai impresia că știi totul, însă la Go M.A.D. by Best Studios e diferit.

Pentru că un model Go M.A.D. alege cum vrea să fie.

Nu vei auzi în studioul nostru de videochat Galați să ți se impună ceva. Să te dezbraci, să folosești jucării sau să ai un stil care nu ți se potrivește.

Echipa noastră de traineri, care este formată din personal doar de sex feminin, cu experiență în acest domeniu, care știe cum să te ajute să ajungi să ai rezultatele dorite urmând cu strictețe stilul și personalitatea ta. Dovadă stau chiar încasările modelelor noastre de videochat.

Multe dintre modelele noastre sunt mame singure sau studente și înțelegem nevoia de a avea un program un pic mai flexibil, tocmai de aceea un model Go M.A.D. are control asupra timpului său.

Sunt multe studiouri de videochat Galați care îți impun programul ajungând la penalizări precum amenzi sau chiar la a nu-ți mai da salariul. Dacă ești într-o astfel de situație, dar nu vrei să schimbi studioul de frica de a nu-ți pierde conturile, programează acum un interviu și fă schimbarea pe care o meriți. Îți garantăm că vei avea cel puțin aceleași câștiguri ca la vechiul studio.

Trebuie să știi că modelele Go M.A.D.by BEST Studios au control total asupra conturilor și conținutului lor.

Nu vei auzi în studioul nostru de videochat să stai încă o oră cu adminul, înainte de program, să îți urci conținutul sau să ți se dicteze ce anume să scrii în profilul tău. Și știi de ce? Pentru că nu avem admini.

Vreau să lămurim un lucru pe care îl repet on&on modelelor Go M.A.D.: tu ești owner-ul propriului tău business.

Tu alegi dacă vei fi sau nu un model de videochat de succes. Da, noi îți oferim toate condițiile pentru ca tu să crești: traineri mereu online cu tine, support tehnic, make-up, împrumuturi pentru orice nevoie ai avea, makeover, dar, într-un final, tu alegi ce să faci cu toate acestea!

Da, la Go M.A.D. videochat Galați îți garantăm un salariu minim de 4000 LEI, dar având la dispoziție tot know how-ul nostru, de nu ai alege să câștigi mai mult?

Programează un interviu și hai să punem umărul la dezvoltarea ta. Pentru că banii mulți se fac greu doar de cei care nu lucrează inteligent.

Go M.A.D. Studio Galați: 0741 545 555

*Acesta este un articol publicitar si este destinat persoanelor peste 18 ani!
Adauga un comentariu