Actualitate

Directoarea de îngrijiri de la Spitalul de Urgență Piatra-Neamț, ucisă de soț. Totul s-a întâmplat în incinta spitalului

Publicat: 10 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Directoarea de îngrijiri de la Spitalul de Urgență Piatra-Neamț ucisă de soț. Totul s-a întâmplat în incinta spitalului

Directoarea de îngrijiri de la Spitalul de Urgență Piatra-Neamț, o femeie de 49 de ani, a fost ucisă, vineri, de soț. Acesta a venit în vizită la spital. După discuții în contradictoriu, și-a înjunghiat soția în cabinetul în care încă lucra. Ea era asistent șef în Secția de Chirurgie. Directorul de îngrijiri al Spitalului de Urgență Piatra-Neamț câștigase funcția în urmă cu puțin timp, prin concurs, iar vineri era prima zi de la numire.

Ea a fost vizitată, la serviciu, de soțul cu care era în proces de divorț, iar în urma unor discuții în contradictoriu, care au avut loc în cabinetul femeii, din secția Chirurgie a Spitalului de Urgență Piatra Neamț, acesta a înjunghiat-o. Suspectul, angajat ca agent de pază la o firmă din Piatra-Neamţ, a venit în spital înarmat cu un cuţit. Înjunghiat-o pe femeie de două ori, în coapsă şi în gât. În urma rănilor, femeia a murit pe loc. Colegii asistentei au încercat să îi dea primul ajutor, însă femeia nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul. Agresorul, în vârstă de 50 de ani, a fost reținut. Procurorii vor stabili încadrarea faptei, dacă este vorba de lovituri cauzatoare de moarte sau de omor.

Adauga un comentariu