Cancan ultimă oră

Dita Von Teese arată spectaculos la 47 de ani. Care sunt secretele vedetei?

Publicat: 04 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Dita Von Teese este un personaj. Dansatoare de burlesque, actrita, model si designer, Dita este o femeie complexa, adorata pentru personalitatea puternica, stilul old glamour pe care il abordeaza si silueta ireala. Dita se poate lauda cu o talie de viespe, ce masoara doar 52 de centimetri! Cum este posibil? Descoperiti-o pe enigmatica bruneta in randurile de mai jos. Nu aveti cum sa nu o iubiti pe Dita!

O cheama de fapt Heather Renee Sweet si s-a nascut intr-o familie de americani de clasa medie. Nici vorba de vreun rang roial sau sange albastru, asa cum numele de scena o sugereaza! Numele ei are o istorioara haioasa, iar totul pleaca de la pasiunea artistei pentru moda si stilul de viata al anilor ’20.

Dita – prenume ales ca si tribut pentru actrita de filme mute Dita Parlo, iar Von Teese – doar o inspirata greseala! Pentru ca in 2002 a fost contactata de o renumita publicatie adresata domnilor sa apara pe coperta, acestia aratandu-se cu adevarat fascinati de formele ei, Dita a fost nevoita sa isi completeze numele. A deschis cartea de telefoane la intamplare si a ales Von Treese. Din pacate, sau din fericire, cei de la tipar au scris gresit, iar Dita s-a ales cu o noua porecla, ce i-a placut la nebunie, asa ca a pastrat-o: Dita Von Teese!

Talie de viespe si par de abanos

De ce Dita starneste pasiuni si fascineaza pe oricine? Pentru ca este o femeie-spectacol! Danseaza de la varsta de 5 ani, iar pentru ca visul de a deveni balerina s-a naruit la 15 ani, din cauza unor probleme de sanatate, s-a reprofilat pe stilul burlesque, care a si facut-o faimoasa.

Splendida bruneta de 1.60 m si 50 de kilograme, cu talie de 52 de centrimetri ce, incorsetata, poate ajunge la 46, danseaza lasciv intr-un pahar gigant de Martini, show ce a facut-o celebra pe tot mapamondul. Pasiunea pentru anii ’20, pentru stilul Old Hollywood, este atat de puternica, incat Dita traieste parca in acea perioada. Stilul ei vestimentar este retro chic, cu accente glamour, conduce masini scumpe, din anii ’20-’30, iar silueta tip clepsidra si pielea alba amintesc de femeile acelor vremuri. Cum reusete artista sa se mentina in forma?

„Ca sa fiu sincera, acum, la 47 de ani, ma simt mult mai sexy si mai bine in pielea mea decat la 20 de ani! Pentru ca am invatat sa imi respect corpul, sa il inteleg si sa ii ofer exact ceea ce are nevoie. Mananc echilibrat si sanatos, iar alimentele tip fast-food si sucurile acidulate sunt istorie”, marturisea bruneta unei publicatii de peste Ocean.

Dieta si sport a la Dita

Poate va intrebati ce mananca Dita Von Teese de arata atat de bine la 47 de ani! Raspunsul vine chiar de la artista:

„Am un mic secret de alimentatie, care ma ajuta sa ma mentin in forma, sa am energie si imi pastreaza tenul tanar si luminos: imi incep fiecare dimineata cu un shake facut din spanac, patrunjel si coriandru proaspat”! Pe langa acest ritual alimentar interesant, Dita consuma 6 mese pe zi, 3 principale si 3 gustari, toate echilibrate, dupa principiul portionarii. Artista nu consuma carne de porc, mancare tip fast food, prajeli, paine sau alcool. Placerile ei nevinovate? Ciocolata, aripioarele de pui crocante si mancarea indiana, alimente pe care le serveste insa foarte rar!

Gimnastica, balet si echitatie

Sportul este o constanta in viata Ditei, avand in vedere ca isi castiga existenta, in mare parte, prin dans. Totodata, Dita ia lectii de gimnastica aerobica, balet si echitatie. Atunci cand face miscare, toata atentia vedetei se indreapta catre zona taliei, pe care o lucreaza intens:

„Talia mea este celebra! Fac exercitii speciale pentru aceasta parte a corpului si port corsetul special pe care il imbrac de la 18 ani incoace! Daca sunt stransa cum trebuie, ajung sa masor 46 de centimetri in talie. Ma simt feminina si sexy in acele momente!” a conchis Dita.

Ce putem sa mai zicem? Dita, arati fabulos!

Adauga un comentariu