Cancan ultimă oră

Divorțul a transformat-o total! Hannelore de la Insula Iubiriia devenit o adevărată bombă sexy

Publicat: 19 iul. 2020
Divorțul a transformat-o total! Hannelore de la Insula Iubirii s-a transformat într-o adevărată bombă sexy
Divorțul a transformat-o total! Hannelore de la Insula Iubirii s-a transformat într-o adevărată bombă sexy

Sezonul 4 de la „Insula iubirii” a fost unul plin cu de toate pentru concurenți, dar și pentru ispite. Printre cuplurile care și-au câștigat simpatia în cadrul reality show-ului de la Antena 1 se numără și cel format din Hannelore și Bogdan Ionescu, un duo controversat, care a trecut prin toate stările posibile.

Thailanda le-a adus numeroase satisfacții, dar și ocazia de a se cunoaște unul pe altul. Au trăit o frumoasă poveste de iubire, s-au dezamăgit unul pe altul și au lăsat impresia că se gândesc în fiecare secundă la cel mai important pas din viața lor: nunta, care era programată peste numai două luni de la participarea la „Insula iubirii”.

Divergențele și infidelitățile le-au adus suferințe și neîmpliniri, au plecat din Thailanda cu gândul că nu mai este cale de întoarcere între ei, însă la scurt timp au fost văzuți din nou împreună, la altar.

Hannelore și Bogdan, căsnicie de scurtă durată

Deși experiența din Thailanda a scos la iveală numeroase nepotriviri din cuplul lor, Hanne și Bogdan și-au mai dat o șansă și au decis, în cele din urmă, să devină soț și soție. Cu toate acestea, căsnicia a fost una de scurtă durată, căci cei doi și-au spus „Adio” la numai câteva luni de la marele eveniment.

Nu au putut să stea prea mult timp despărțiți, așa că s-au reîmpăcat la sfârșitul anului trecut. Părea totul numai lapte și miere, însă nici de această dată nu au funcționat lucrurile între ei, căci știm cu toții că ciorba reîncălzită nu mai are deloc același gust.

În mare secret, Hannelore și Bogdan au divorțat, iar, la scurt timp de la nefericitul eveniment, Bogdan Ionescu a făcut un live pe contul său de Instagram în care a povestit de ce anume a ales să încheie socotelile, definitiv, cu Hanne. Fostul concurent de la Antena 1 a punctat că Hannelore și-a îndreptat atenția către un alt bărbat, motiv pentru care a ales să se despartă de ea pentru totdeauna.

Hannelore de la „Insula iubirii”, complet transformată după divorțul de Bogdan

După ce a divorțat de Bogdan Ionescu, Hannelore a trecut prin mai multe transformări pe care deja le începuse de anul trecut. După ce și-a pus silicoane și și-a injectat acid hialuronic în buze, acum, fosta concurentă de la Antena 1 este de nerecunoscut. A renunțat la blond și s-a vopsit într-o nuanță de șaten închis, arată ca o divă și a schimbat până și stilul vestimentar, care este unul desprins parcă din reviste.

Hannelore conduce o școală de dans în Timișoara, dar participă și la numeroase evenimente, pe post de „ursitoare”, împreună cu echipa sa.

Bogdan și-a urmat și el visul și a devenit DJ, fostul concurent de la Antena 1 postând numeroase clipuri video de la diverse petreceri la care merge și se pare că, în viața lui, lucrurile s-au așezat fix așa cum și-a dorit.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Hannelore a făcut primele declarații despre epidemia de coronavirus din România

Blondina spune că nu-i înțelege pe cei care au golit rafturile din magazine și cumpără în exces alimente de tot felul și a mărturisit că sloganul #stauîncasă nu a afectat-o deloc, căci nici înainte nu prea ieșea prea des.

„Epidemia de coronavirus mă afectează doar în plan financiar, dar cred că nu sunt singura, toată lumea are de suferit. Sunt o fire activă și îmi place să am mult de lucru, să am activități. Locuind la curte, nu te poți plictisi niciodată.

A sosit rândul dulapurilor, rândul curățeniei generale, bucuria cățelușilor că ne jucăm mai mult cu ei.

Cred că întreaga planetă respiră acum mai mult. Parcă s-a luat o pauză de la tot… Și, un lucru bun în toată chestia asta este că voi transforma sufrageria în cinema, deci nu am timp să mă plictisesc” a spus Hannelore

„Sincer, toată lumea își dă cu părerea, toți cred că știu de toate. Eu, personal, prefer să mă protejez de toată această nebunie atât pe mine, cât și copiii cu care lucrez. O fi sau nu atât de grav, o fi manipulare, interes politic, financiar etc, eu aleg să cred în acest virus decât să mă trezesc că îl și am.”

Adauga un comentariu