Cancan ultimă oră

Doamne, ce umilință! Prima reacție a lui Mihai Bendeac după ce Roxana Vancea s-a măritat cu altul

Publicat: 21 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Roxana Vancea a intrat într-o nouă etapă sentimentală a vieții sale, după ce s-a măritat cu Dragoș, iubitul său. Soțul Roxanei are un copil dintr-o căsnicie anterioară și este model de fitness.

Era normal ca fanii lui Bendeac – el și Roxana au avut o relație intens mediatizată – să se întrebe care a fost reacția artistului după ce a aflat că fosta sa iubită s-a măritat. Ei bine, Mihai Bendeac a adoptat o atitudine din care reiese o indiferență totală față de evenimentul din viața Roxanei, postând pe InstaStories doar un mesaj referitor la viața sa artistică.

„Am mai terminat un spectacol, încă două până la vacanță”, a spus Mihai Bendeac, fără să facă vreo referire la Roxana Vancea și la căsătoria acesteia.

Roxana Vancea și relațiile ei tumultuoase

De când a apărut în viața mondenă, Roxana Vancea a fost mereu în centrul atenției atât prin felul în care arată, cât și prin prisma relațiilor pe care le-a avut. Presupusa relație cu Mihai Bendeac a fost mult timp în atenția fanilor și a presei. Însă lucrurile nu au mers între ei, iar relația s-a încheiat cu o prietenie frumoasă.

După legătura cu Bendeac, Roxana Vancea a schimbat taberele și s-a afișat alături de o femeie. Ele au avut o relație care a durat ceva timp și nu s-au sfiit să apară în public. Cele două erau de nedespărțit și mereu ofereau publicului imagini incendiare.

Adauga un comentariu