BZI LIVE

LIVE VIDEO – Dr. Felicia Calistru, medic specialist parodontologie, discută în emisiunea BZI LIVE despre refuzul cabinetelor stomatologice de a lucra cu CJAS Iași, pentru servicii stomatologice pentru copii – FOTO

Publicat: 26 sept. 2022

Deși casele județene de asigurări de sănătate decontează unele servicii medicale stomatologice, cele mai multe cabinete și clinici stomatologice, refuză colaborarea cu CJAS. Care sunt motivele pentru care stomatologii refuză serviciile decontate? Ce fel de intervenții pot fi decontate de casele de asigurări? Recomandările radiologice și imagistice sunt servicii decontate? Toate acestea, dar și alte subiecte legate de afecțiunile stomatologice cu care se confruntă populația în ultima perioadă? Cum apar primele simptome și care sunt cauzele apariției gingivitei? Ce este parodontoza și cum se manifestă? Dr. Felicia Calistru, medic specialist parodontologie, va discuta despre aceste subiecte în emisiunea BZI LIVE, 27 septembrie 2022, ora 10.00, moderată de Irina Zaharia.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 
Adauga un comentariu