National

Echipa Parlamentului României a câştigat Campionatul European la fotbal. Un deputat ieşean a jucat în primul 11 a naţionalei deputaţilor

Publicat: 13 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Echipa Parlamentului României a câştigat Campionatul European la fotbal. Un deputat ieşean a jucat în primul 11 a naţionalei deputaţilor

În timp ce fotbalul profesionist din țara noastră agonizează și smulge cu greu rezultate cu echipe modeste, iată că o echipă deosebită de fotbal reușește o performanță notabilă: Campioni europeni la fotbal!
La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la București turneul final de fotbal pentru echipele parlamentelor naționale din Europa. Camera Deputaților din România a aliniat o echipă foarte puternică din care a făcut parte și ieșeanul Silviu Macovei. În urma unor meciuri dificile, echipa noastră a ajuns în finala competiției pe care a și câștigat-o devenind, astfel, Campioană Europeană!

Deputatul ieșean Silviu Macovei a povestit traseul frumos care a dus la câștigarea titlului european.

„Meciurile din turneul final au fost din ce în ce mai dificile, dar echipa noastră s-a mobilizat și a găsit resurse pentru a câștiga fiecare meci! Echipa Italiei am învins-o cu 3 la 0, apoi puternica echipă a Ucrainei a pierdut cu 4 – 0 în fața noastră, astfel ajungând în finală cu Polonia. Am câștigat titlul cu 5 – 0, deși polonezii au fost adversari redutabili!”, a spus deputatul Silviu Macovei.

Echipa Camerei Deputaților a obținut titlul cu parlamentari-fotbaliști din toate partidele, fapt apreciat și de Silviu Macovei vicelider al grupului PSD.

„Pe terenul de fotbal am dovedit că putem fi o echipă puternică deasupra diferendelor politice. Până la urmă, un obiectiv mai înalt, cel de a reprezenta cu demnitate România în fața altor parlamente naționale, a contat mai mult ca disensiunile pe care le avem în Parlament. Sunt mândru de această echipă și foarte onorat că am putut să-mi aduc și eu contribuția la această performanță!”, a conchis sursa citată.

Adauga un comentariu