BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediţie BZI LIVE explozivă alături de Codrin Ștefănescu, secretarul general al Alianței Pentru Patrie

Publicat: 12 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 13 septembrie 2022 (via Zoom), începând cu ora 15.00 este programată o nouă ediţie-dialog BZI LIVE incendiară ce-l are ca invitat pe nimeni altul decât cunoscutul politician, actualul secretar general al Alianței Pentru Patrie (APP), Codrin Ştefănescu. Alături de acesta vor fi abordate subiecte de interes public. Secretarul general al APP ne va explica despre ultimul demers al formațiunii politice, cel de a ataca în instanță măsurile Guvernului României.

” (…) Alianța Pentru Patrie va depune contestații și amendamente la toate formele de legi organice, ordinare, OUG sau H.G. care vizează: ”Legile justiției”, liberalizările din energie, ”Legea off shore”, majorările de taxe, impozite și accize, achizițiile scandaloase din pandemie și din domeniul militar de așa zisă înzestrare a armatei române, legile restrictive economice care au falimentat antreprenorii din diversele domenii de activitate, agricultorii și producătorii români, etc. (…)” explica Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu va vorbi despre dezastrul de la iarnă, despre posibilitatea rației la curent, gaze naturale și combustibil, dar și despre falimentul economic al României și despre datoria externă care a ajuns la 50,1% din PIB. Ștefănescu va propune și soluții pentru ieșirea din criză. Așadar, despre acest subiecte, dar și despre multe altele, alături de Codrin Ștefănescu începând cu ora 15.00 doar la BZI LIVE.

 

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări

Adauga un comentariu