Actualitate

Eugen Teodorovici, mesaj dur la adresa Guvernului Orban: „STOP abuzurilor PNL”

Publicat: 13 iul. 2020
Fostul ministru de Finanţe în guvernele PSD, Eugen Teodorovici
Fostul ministru de Finanţe în guvernele PSD, Eugen Teodorovici

Fostul ministru de Finanţe în guvernele PSD, Eugen Teodorovici, a lansat un mesaj dur la adresa Partidului Național Liberal. Acesta le solicită membrilor liberali să înceteze cu abuzurile. De asemenea acesta a menționat că PNL-ul distruge prin prăbușirea fără precedent a economiei naționale, modul total neprofesionist si iresponsabil în care gestionează criza sanitară și nepunerea în aplicare a unor drepturi câștigate de români – creșterea pensiilor și dublarea alocațiilor pentru copii.

„#STOP abuzurilor PNL‼️ #INSIST pentru depunerea moțiunii de cenzură‼️

PSD-ul trebuie să înceteze în a mai juca amator cartea opoziției și trebuie să acționeze imediat pentru #demiterea celui mai incompetent guvern din ultimii 30 ani❗️

Nu mai avem voie să privim de pe margine cum românii sunt respinși în Europa și PNL-ul distruge România prin:

⛔ prăbușirea fără precedent a economiei naționale❗️

⛔ modul total neprofesionist si iresponsabil în care gestionează criza sanitară❗️

⛔ nepunerea în aplicare a unor drepturi câștigate de români – creșterea pensiilor și dublarea alocațiilor pentru copii❗️

Românii au nevoie de siguranța zilei de mâine, au nevoie de protecție socială, economică și sanitară, românii așteaptă de la noi soluții concrete pentru ieșirea din situația critică în care ne aflăm, nu amatorism și combinații politice care nu fac altceva decât să distrugă complet România❗️

P.S. Cine spune că nu este momentul depunerii moțiunii de cenzură în perioada stării de urgență sau stării de alertă este un TRĂDĂTOR de țară și de neam, fiind în “cârdășie” și la fel de vinovat ca guvernul Orban❗️Tocmai ACUM este momentul când țara are nevoie de o guvernare responsabilă, dacă spui că ești mai bun decât cei aflați la guvernare și, mai ales, că ai soluții la criza sanitară și la cea economică❗️”, a declarat Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici, despre programul pentru relansarea economică: „Un «pom de Crăciun» plin de promisiuni electorale”

Fostul ministru de Finanţe în guvernele PSD, Eugen Teodorovici, consideră că „programul de relansare economică al PNL este un mare ZERO pentru România”. Acesta consideră că premierul Ludovic Orban a realizat un document populist, în care predomină promisiunile dar poate fi considerat cu ușurință o auto-moţiune de cenzură.

„Am parcurs cu mult interes “amplul” program pe care Orban &Co trebuia să-l prezinte pe 1 iunie!! Niciodată nu e prea târziu ar spune unii, dar în situația actuală a economiei românești este o BĂTAIE DE JOC crasă la adresa românilor și a mediului de afaceri.

Deși lansat în plină vară, programul PNL este departe de ceea ce ar fi trebuit să fie un program pentru relansarea economică a României, putând fi, mai degrabă, asemănat unui „pom de Crăciun” plin de promisiuni electorale.

«Guvernul acesta incompetent și rău-voitor »

Dacă am lua fiecare pagină în parte și am depune-o în Parlament, ca o critică adusă Executivului, s-ar califica drept o auto-moțiune de cenzură. Da, o moțiune pe care Guvernul acesta incompetent și rău-voitor și-a scris-o singur, în grabă, în disperare, într-un atac de panică în fața milioanelor de oameni și a sutelor de mii de firme românești care nu mai au răbdare și nu mai pot îndura umilința și bătaia de joc.

Fără să exagerez cu nimic, aș zice că ar fi o moțiune mult mai bună decât ar fi în stare să o scrie actuala conducere PSD. Cele 32 de pagini de maculatură făcută în birourile de la Palatul Victoria sau, și mai rău, la sediul PNL, NU au fost discutate și analizate tocmai cu cei cărora ar fi trebuit să li se aplice – cetățenii și mediul de afaceri‼️

Programul propus de Orban nu este altceva decât o înșiruire pestriță și incoerentă de măsuri şi obiective de investiții, fără nicio rigoare în privința proiecției temporale și resurselor financiare care să le poată susține. Nu vedem nimic dincolo de sclipirea unor „globulețe” și strălucirea „ghirlandelor” dintr-un biet „pom de Crăciun” … de plastic.

Așadar, POPULISM … fără număr, fără număr, în speranța că-şi vor “repara” măcar puţin imaginea şi vor mai câștiga câte ceva (pentru EI‼️), până la alegeri! Greșit, domnilor guvernanți!! România nu e de vânzare și, cu siguranță, veți fi taxați de români pe măsura incompetenței de care dați dovadă zi de zi.

P.S. În locul președintelui Iohannis, m-aș mai gândi dacă merită să fiu alături de Orban, azi, la Club, să susțin așa ceva⁉️”, a scris Eugen Teodorovici.

Adauga un comentariu