Local

Frăția alcoolicilor la volan! De ce nu au scris deontologii de la Ziarul de Iaşi nimic despre pseudojurnalistul Gabriel Gachi, prins beat? – GALERIE FOTO

Publicat: 16 apr. 2021
Colaj cu Gabriel Gachi se urinează iar Toni Hritac consumă un pahar cu vin
Gabriel Gachi se urinează iar Toni Hrițac consumă un pahar cu vin

Singurii şi cei mai ” deontologi” jurnalişti din Iași, România, Europa și Terra, cei de la Ziarul de Iași, îi învaţă pe studenţi cum să scrie o ştire, cum să o publice sau ce este deontologia, în viziunea lor. Dar aceștia fac de ruşine breasla pe care susţin că o reprezintă. Ziarul de Iași nu a publicat o informaţie de interes public, informaţie precum că un pseudojurnalist cum e Gabriel Gachi s-a ales cu dosar penal după ce a urcat beat la volan.

Secretul din spatele faptului că Toni Hrițac a decis să nu dea această informație la ziar, repetăm, o informaţie normală şi de interes public, îl veţi afla în rândurile care urmează.

Gabriel Gachi s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat beat la volan

Pseudojurnalistul Gabriel Gachi s-a urcat beat la volan şi s-a ales cu dosar penal. Poliţiştii l-au prins pe directorul de fițuică beat la volan şi l-au dus la prelevare de probe. Pseudojurnalistul Gachi care, normal şi decent, ar trebui să se retragă din viaţa publică pentru că nu este posibil ca el să scrie despre aşa închipuite fapte de corupţie sau despre infractori când el este un infractor de rând comun, ar trebui să facă un pas înapoi şi să se retragă din viața publică.

De altfel, pentru ca nesimţirea să fie dusă până la final, pesudojurnalistul Gachi a încălcat incă odată legea pentru că a decis să nu poarte mască nici în interiorul maşinii de poliţie, nici în interiorul secţiei de poliţie. Legea scrie foarte clar că acest lucru este obligatoriu, indiferent dacă ai trecut prin boală sau ai făcut vaccin.

Gabriel Gachi, patronul fițuicii Reportis stă fără mască în sediul poliției deși legea este foarte clară în acest sens.

Deontologii de la Ziarul de Iași în frunte cu Toni Hrițac îl protejează pe infractorul Gabriel Gachi

Chiar dacă cei de la Ziarul de Iași, în frunte cu Toni Hrițac predă cursuri de deontologie studenţilor de la jurnalism, aceştia au ales să NU dea o ştire de interes public, asupra unui eveniment! Acest lucru este o dovadă a faptului că interesele obscure dintre cei doi şi atacurile la persoană coordonate de cele două fițuici, stau în calea adevărului. De altfel, secretul din spatele deciziei este şi faptul că există o frăţie a paharelor.

Vă aducem aminte faptul că Toni Hrițac a fost la rându-i prins sub influenţa băuturilor alcoolice în timp ce conducea. La acea dată, prof. dr. Vasile Astărastoae, șeful de la IML de la acea vreme l-a făcut scăpat pe Toni Hrițac.

Toni Hritac a fost prins conducând beat maşina IS-01-NEP, dar a scăpat de dosar penal întrucât prietenul său, aflat atunci la Institutul de Medicină Legală, Vasile Astarastoae, i-a recalculat alcoolemia. La câteva minute după ce a fost prins băut, Hritac prezenta o alcoolemie de 1,3 grame la mie, iar după expertiza făcută de Astarastoae, a rezultat ca „Toni” avea o alcoolemie de doar 0,06 grame la mie. După aceea, un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi a dispus scoaterea de sub urmărire penală a lui Hritac. O muşamalizare în cel mai ordinar stil. Detalii aici!

GALERIE FOTO ȘI VIDEO CU GABRIEL GACHI PRINS BEAT LA VOLAN AICI

Comentarii
Adauga un comentariu