Cancan ultimă oră

Gabriela Prisăcariu, criticată dur pe rețelele de socializare. Ce i-au spus fanii

Publicat: 09 ian. 2022
Gabriela Prisăcariu criticată dur pe rețelele de socializare. Ce i-au spus fanii
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinții unui băiețel anul trecut

La cei 28 de ani, Gabriela Prisăcariu se poate considera o femeie împlinită. Aceasta a născut un băieţel în luna septembrie a anului trecut, iar la câteva luni după acest moment a revenit la formele iniţiale. Mândră de silueta pe care o are, blondina obişnuieşte să se afişeze pe reţelele de socializare în diferite ipostaze, însă acest lucru pare să nu fie pe placul internauţilor.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinții unui băiețel anul trecut. În sarcină, vedeta a luat în greutate aproape 20 de kilograme, iar în prezent a reuşit să scape de mai bine de 12. Astfel, blondina obişnuieşte să se mândrească cu acest lucru şi îşi arată corpul spectaculos pe Instagram.

Recent, aceasta a publicat un colaj de imagini, două fotografii din perioada sarcinii și una după naștere. În dreptul acestuia, iubita prezentatorului de la Antena 1 a transmis şi un mesaj: „S-a muncit ceva anul ăsta…(blugii din prima poză încă nu mă încap) ”.

Val de critici la adresa soției lui Dani Otil

Comentariile internauţilor nu au întârziat să apară. Mai exact, mulţi dintre cei care o urmăresc i-au atras atenţia din cauza faptului că se expune în mediul online, în loc să se bucure de fiul său.

Mai mult, una dintre interneute a criticat-o pentru faptul că nu încearcă să îşi folosească „influenţa” în alte scopuri care le-ar putea ajuta pe proaspetele mămici.

„Ești foarte preocupată de felul cum arăți, lasă asta. Ce ții în brațe este mult mai prețios decât un abdomen perfect.”/„Toate postările tale-s despre dacă te încap blugii, număr de kg… Ce vrei să transmiți? Ok, arăți bine după naștere, dar nu este treaba nimănui. (…) De ce aceleași postări cu același mesaj ca și cum încerci să arăți sau să demonstrezi. Ai mult mai multe lucruri de arătat și poți mai mult”/ „Ce păcat că nu folosești influența socială să promovezi subiecte care sunt într-adevăr relevante la 5 săptămâni după naștere”/ „Eu nu vă înțeleg pe astea disperate să arătați cât de scobitoare sunteți după ce ați născut. Iei vreun premiu sau cum? (…) Și ca să fie treaba treabă, hate-ul să știi că vine de la una care nu a avut probleme cu greutatea vreodată. Nu mai îmbolnăvi mamele care abia au născut și chiar se luptă cu kg pentru că au nevoie să fie sănătoase la creier pentru copil. Vezi că ai și tu unul, mută focusul, dacă vrei să fii un exemplu, și mai lasă-ne cu schilodenia, că aia nu înseamnă neapărat și sănătate”, a mai scris o urmăritoare.

Iubita lui Dani Oţil a reacționat imediat. Blondina le-a recomandat celor cărora nu le place ce postează pe paginile sale de socializare să nu o mai urmărească:

„Am o întrebare pentru toate astea de vă frustrează mai nou postările mele, nu cumva tot voi sunteți cele care înainte de a rămâne eu însărcinată îmi spuneați: «Lasă că o să te văd eu după ce faci un copil dacă mai arăți așa». Unfollow! E simplu, nu trebuie să mă urmăriți! Pa, la revedere!”.
Adauga un comentariu