Cancan

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară au ajuns la cuțite din cauza banilor. Saxofonistul își cere partea

Publicat: 21 iul. 2021
Georgiana Lobonț și Armin Nicoară
Georgiana Lobonț și Armin Nicoară au dezgropat securea războiului și au uitat de prietenia care-i lega

Artiștii Georgiana Lobonț și Armin Nicoară sunt protagoniștii celui mai nou scandal din muzica populară și de petrecere, motivul fiind banii. Astfel, prietenia dintre interpretă și saxofonist pare să fie dată uitării și nu se întrevede o rezolvare prea curând. Mai mult, cei doi își aruncă cuvinte grele și se arată reciproc cu degetul.

Conflictul dintre Georgiana Lobonț și fostul ei saxofonist devine tot mai aprig. Așadar, ce au cei doi cântăreți de împărțit? Prietenia dintre Georgiana și Armin se pare că a fost de mult dată uitării. Din grupul vesel pe care îl formau cel doi, și a cărui muzică anima orice petrecere, au rămas reproșuri și conflicte fără a avea o rezolvare amiabilă. Se pare că banii sunt motivul pentru care cei doi au pus capăt prieteniei lor.

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară sunt în plin scandal

Cei doi artiști de muzică populară și de petrecere își aruncă, acum, cuvinte grele și se arată reciproc cu degetul. Totul a început de la scandalul dintre o altă cântăreață de muzică de petrecere și Georgiana Lobonț, după care și Armin Nicoară a intervenit, creând un conflict de amploare.

Astfel, Georgiana Lobonț a acuzat-o pe nașa copiilor ei, Vlăduța Lupău, în vârstă de 30 de ani, care este o cunoscută artistă cu același repertoriu muzical. Motivul supărării dintre Georgiana și Vlăduța ar fi că cea din urmă i-ar fi furat ideile pentru viitorul colaj pe care cântăreață îl pregătea. Astfel, Armin Nicoară a intervenit în conflictul celor două artiste, care sunt și foste sale prietene. Celebrul saxofonist a colaborat cu ambele cânărețe, dar, din păcate, cele două colaborări muzicale au luat sfârșit destul de repede.

Armin Nicoară se simte înșelat de Georgiana

Acum, Armin Nicoară, care altădată o acompania pe Georgiana, o acuză pe aceasta că nu a fost onestă și corectă în ceea ce privește partea financiară a colaborării dintre cei doi. Saxofonistul a declarat că ultima colaborare cu Georgiana Lobonț i-a adus numai ei profit, iar el nu ar fi primit niciun ban.

„Eu am colaborat cu amândouă, au fost momente frumoase, dar a venit și răul. Pot să intervin acum și eu în această situație. Vreau să o întreb eu când îmi primesc banii pe colaborările cu ea? La prima piesă ți-am lăsat ție toate veniturile. Tremur de nervi și de supărare de două săptămâni, adică de doi ani. Ai venit la mine în casă și bărbatul tău a zis că tu nu mai suporți să apară și Claudia Puican cu noi în videoclip. Eu am avut frăție cu voi, nu trebuia să se ajungă aici, trebuia să împărțim totul, nu după ce v-ați văzut cu banii să zici că n-ai nevoie să faci melodii cu noi”, a declarat Armin Nicoară.

Georgiana Lobonț se apară și spune că la mijloc a fost o înțelegere cu Armin Nicoară și nu se pune problema de vreo înșelăciune.

Adauga un comentariu