Sport

Gigi Becali pregătește marea lovitură la FCSB! Singura condiție prin care Dan Petrescu ar putea ajunge antrenorul steliștilor

Publicat: 21 mai 2020

Gigi Becali pare să-și mai fi schimbat părerea după performanțele reușite de Dan Petrescu la CFR Cluj. Finanțatorul FCSB ar accepta să lucreze cu „Bursucul”, dar are o condiție – să facă el transferurile.

Becali susține că a rezistat în fotbal doar pentru că s-a ocupat el de transferuri și asta ar fi și condiția pe care i-ar impune-o lui Petrescu. Finanțatorul FCSB nu s-ar mai băga însă la echipă, deși a anunțat că în mandatul lui Vintilă vrea să facă 4 schimbări la pauză.

Gigi Becali: „Dacă este unul ca Petrescu, eu îl las”

„La fotbal nu poți să scoți banii. La mine a vrut Dumnezeu. La mine a fost excepție că nu am pierdut bani la fotbal. Eu nu m-am luat după alții, că dom’le, cu antrenorul. Eu am pus piciorul în prag. Dacă este unul ca Dan Petrescu, și eu îl las. Nu mă bag peste el. Nu îl las la transferuri, că nu poate să-mi aducă jucători de 35 de ani, pentru că eu intru în faliment pentru că nu mai am ce să vând”, a anunțat Becali.

Ce spunea Gigi Becali despre Dan Petrescu, în 2018: „La mine nu are voie să înjure jucătorii”

În 2018, Becali era revoltat de atitudinea lui Dan Petrescu și spunea că nu ar lucra vreodată cu un om care înjură jucătorii. Între timp, finanțatorul FCSB pare să-și fi schimbat opinia.

„La mine, să nu se supere Dan Petrescu, un om care înjură alți oameni, nu lucrează cu mine. Niciodată! Pe oameni trebuie să-i iubești și să-i respecți”, spunea Gigi Becali, la finalul lui 2018.

Ilie Dumitrescu susținea la finalul anului trecut faptul că Becali nu a dorit să lucreze cu Petrescu, din cauza faptului că nu se poate băga peste acesta.

„Gigi Becali nu-și dorește un personaj ca Dan Petrescu la FCSB. Scenariul ăsta e foarte greu de realizat. Dacă Gigi Becali își dorea ca Dan Petrescu să fie antrenor la FCSB, de doi, trei ani putea să fie acolo.
Dacă Gigi își dorea să-l aibă antrenor pe Petrescu, era semnat. El nu-și dorește genul ăsta de antrenor cu personalitate. Gigi Becali nu-și dorește așa ceva”, spunea Ilie Dumitrescu la finalul lui 2019
Adauga un comentariu