Cancan ultimă oră

Ioana Tufaru e în culmea fericirii!

Publicat: 21 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Ioana Tufaru, fata Andei Călugăreanu, are parte de niște sărbători de iarnă perfecte, primind un cadou care a bucurat-o nespus.

Ioana Tufaru, fata Andei Călugăreanu, are parte de niște sărbători de iarnă perfecte, primind un cadou care a bucurat-o nespus. Încă de acum două săptămâni, când a fost ziua ei, Ioana a postat un mesaj elocvent, adresat prietenilor ei apropiați.

”Buna seara, dragilor….va mulțumesc din suflet tuturor pentru urari!!! Am promis să vă zic și vă arat cum mă simt la 42!!!A fost o zi superbă!!! Am inceput la târgul de Crăciun unde ne place foarte mult (mergem în fiecare an), și am terminat la Universitate la luminițe și la un brăduț frumos luminat din centru, unde Luca a fost foarte incantat, ii plac mult luminițele!!! Mulțumim nașa Ilinca Roxana pentru aceasta minunata zi pe care ne-ai oferit-o!!!! Și cel mai frumos a fost că am vizitat căsuța lui Moș Crăciun, unde – după cum vedeți – Luca i-a scris Moșului și apoi a pus scrisorica in cutia poștală……ei,ce ziceți de așa zi???? Sa nu mă simt fantastic la 42????”, a notat atunci veselă Ioana Tufaru.

Zilele trecute, fata Andei Călugăreanu a revenit cu noi vești bune de Crăciun. ”A venit Moșul și mi-a adus măsuța asta din sticlă de care sunt îndrăgostită tare! Mulțumesc, Moș Crăciun”, a scris fericită Ioana Tufaru, care se simte împlinită alături de soțul Ionuț și de fiul lor, Luca.

Adauga un comentariu