Scena artistica din Romania

Jojo are probleme grave de sănătate. ”Am făcut un RMN și…”

Publicat: 18 feb. 2021
Jojo intr-o rochie albastra
Jojo are probleme mari de sanatate si a ales sa apeleze la ajutorul medicilor

Actriţa şi cântăreaţa Jojo are probleme grave de sănătate şi a ales să meargă la medic. Vedeta se număra printre cele mai apreciate femei de la noi din ţară. În cei 25 de ani petrecuţi în televiziune, blondina a adunat pe rețelele sociale mii de fanii.

Ce diagnostic i-au pus medicii?

Jojo are probleme grave de sănătate

În ultima perioadă, vedeta îşi ține la curent urmăritorii cu ajutorul reţelelor de socializare. Cătălina le arata mereu activităţile pe care le are de-a lungul zilei. Într-o postare recentă, actriţa nu a avut vești destul de bune pentru internauți. Frumoasa blondina trece prin momente extrem de dificile, după ce a ajuns pe mâna medicilor.

După ce a primit diagnosticul, aceasta s-a bucurat că problemele ei au o rezolvare. Jojo se confrunta cu probleme la nivelul spatelui aşa că a decis să facă investigaţii mai amănunţite. În urma unui RMN, Jojo a aflat că are o inflamație care nu o lasă să depună efort.

Vedeta este nevoită să stea zece zile în pat. Mai mult, aceasta trebuie să urmeze și un tratament medicamentos.

„ Sunt zece zile în repaus cu spatele.

Trebuie să vă spun că nu am nimic la coloană, nimic grav cel puțin. Am o inflație destul de mare, nu trebuie nimic operat. Am fost la consultație, am făcut RMN și trebuie să urmez un tratament cu anti-inflamatoare și analgezice și să stau la pat”, a spus Jojo pe pagina sa de Instagram, în timp ce stătea, bineînțeles, la pat.”, a spus Jojo.

Nimeni nu ştia asta despre copiii lui Jojo

Jojo a dezvăluit nişte aspecte mai puţin ştiute despre copiii ei în timpul unei vacanţe pe care a avut-o alături de Paul Ipate.

„Când suntem toţi patru, suntem compleţi. Achim când era de vârsta Zorei a avut cea mai simpatică afirmaţie despre familia noastră: ‹‹Ce echipă!›› Şi aşa ne-a rămas numele şi azi. Aş sta încă o lună în vacanţa la Sfântu cu echipa mea iubită… Savurez fiecare secundă pentru că ştiu cât de repede va trece totul, ca un vis frumos. Vreau să trăiesc mai mult momentul ăsta în care Zori vrea să fie unicorn în fiecare zi, iar Achim explorator şi arcaş pe rând.

Amândoi au personalităţi puternice şi se mai supăra din când în când şi atunci se aude tare: ‹‹mamiiii›› pe două voci care cer ‹‹dreptate››. Faptul că au la vârsta asta nevoie de mami e cel mai minunat privilegiu pe care mi l-a oferit viaţa până acum. MAMI este cea mai frumoasă, ameţitoare, copleşitoare împlinire a vieţii mele. Vă iubesc”, a scris Jojo pe contul de socializare.

Cine este Jojo

Actriţă şi cântăreaţa Jojo are probleme grave de sănătate şi a ales să urmeze un tratament. Cătălina Alexandra Ionescu este cântăreață,cunoscută vedetă de televiziune și actriță română, care a apărut în piese de teatru, producții cinematografice și emisiuni televizate de divertisment.

A luat lecții de canto și a studiat actoria, absolvind, în 2004, Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Hyperion, la clasa profesorului Virgil Ogășanu.

Din prima căsătorie, care a avut loc în secret în 2009, are un băiețel, Achim, născut la data de 10 iunie 2011.

În 2012, Jojo declara într-un interviu publicat online: „Nu știu cum aș putea exista fără Ionuț și fără Achim”

Totuși, după trei ani de căsnicie, divorțează (tot în secret), și se recăsătorește câțiva ani mai târziu cu actorul Paul Ipate, partenerul ei și în viața profesională (amândoi fiind implicați într-o serie de producții de teatru și televiziune), cu care are, în prezent, o fetiță, Zora Maria.

Adauga un comentariu