Local

L-ați văzut? Tânăr din Voinești, dispărut de acasă de două zile. UPDATE: A fost găsit spânzurat

Publicat: 11 apr. 2021
Nechifor Iulian a plecat de acasă în urmă cu două zile și nu se mai știe nimic de el

 

UPDATE: Polițiștii l-au găsit pe tânăr. Din păcate acesta era mort. A fost găsit spânzurat în pădurea din localitatea Voinesti județul Iași. Nu se cunosc motivele pentru care acesta a recurs la acest gest.

 

Știre inițială: Nechifor Iulian, un tânăr din localitatea Voinești, a dispărut de mai bine de două zile de acasă. Acesta a plecat joi, 8 aprilie 2021, de acasă și de atunci nu se mai știe nimic de el.

Polițiștii ieseni caută un bărbat, de 22 ani, din localitatea Voinesti, a cărui dispariție a fost sesizată la data de 10 aprilie a.c. Persoana dispărută, NECHIFOR DIMITRIE DAN IULIAN a plecat de la domiciliu, în data de 8 aprilie a.c., și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,75 metri, greutate 65 kg, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui.

La data dispariției purta o geaca de culoare neagră, blugi albastri, iar in picioare purta pantofi sport negri.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Comentarii
  • Nu știu cine ești tu Matei, dar asa sa te ajute Dumnezeu asa cum copilul meu ne-a întreținut pe mine și pe mama sa, când nu știi ceva e bine sa treci mai departe, știi ca te pot da în judecata pentru aceasta calomnie. Băiatului meu nu ia lipsit niciodată nimic din partea părinților, ca el a ales pe lângă facultate sa și muncească este o chestiune ce unul ca tine nu poate sa priceapa

  • Da bai anonime. am timp de comentarii. Care e problema ta? Iti doresc sa ai un fiu cu problemele psihice care le-a avut al meu. Pe de o parte ma bucur de gestul care l-a facut. A scapat lumea de un nebun.

  • Glumesc nu sunt tatal lui idiotilor…. Dumnezeu sa il ierte si putere multa la familie. Statul ar trebui sa se implice mai mult in astfel de cazuri si sa ajute tinerii care cad in depresie.

  • Glumesc nu sunt tatal lui…. Dumnezeu sa il ierte si putere multa la familie. Statul ar trebui sa se implice mai mult in astfel de cazuri si sa ajute tinerii care cad in depresie.

Adauga un comentariu